Web Analytics
Jump to content

Comeback og NGD!


Mytola
 Share

Recommended Posts

Joda, joda... Etter en stund uten noe instrument av noe slag har jeg i dag sikret meg denne herligheten her: http://www.ebay.com/itm/291011074862

Gitarspilling har jeg som noen av dere kanskje vet gjort forsvinnende lite av, da jeg tidligere har holdt meg til bassing. Bassen forsvant for et par år siden, og siden da har jeg knapt nok tatt i et strengeinstrument. Nå har det imidlertid begynt å klø noe grønnjævlig i fingra, og da følte jeg at gitar kunne være en artig utfordring, samtidig som det nok er noe jeg kan få litt mer utav på egenhånd. Bass blir jo fort litt kjedelig uten band, og noe særlig bandambisjoner har jeg virkelig ikke for tida uansett. Når jeg da først skulle ha en gitar falt valget naturlig nok på G&L...

Den kommer til landet i løpet av ei uke eller to, noe jeg gleder meg relativt mye til... :D

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Da er den endelig her! Tok som vanlig en ukes tid i tollen, men det var fort glemt da jeg tilslutt fikk hentet den på postkontoret og åpnet kassa!

Gitaren er helt fantastisk å spille på, mer er det egentlig ikke å si om den saken. Mekanikk og feel er helt i toppklasse, halsen er helt super, og alt virker dønn solid og svært godt skrudd sammen. Tonnevis av sustain og trøkk. I halsen og midtposisjon sitter det G&L sine egne Alnico-pickuper, som låter veldig "sparkly" og flott. I stolposisjon er det en Seymour Duncan JB, som også kan splittes ved å dra i toneknotten. Ellers er det volum, tone, og 5-veissvitsj. Svært allsidig HSS-strat, med andre ord. Hals med 12"-radius, samt G&L sin Dual-Fulcrum-vinglepinne (som jeg ikke har giddet å surre med enda, men den er dønn stabil og svært godt boltet fast i kroppen). Finishen er noe spesiell, såkalt "Nearly Naked" Black Ice. Ikkenoe glosslakk utapå her, nei. Man kan føle årringene i treverket i kroppen. Denne finishen havner nok i "smaken er som baken"-land, men personlig synes jeg det er en av de lekreste gitarene jeg noensinne har sett, så da er hvertfall jeg fornøyd me'n sjæl :wub:

Foreløpig sitter jeg kun med Guitar Rig 5 kobla inn i Hifi-anlegget. Det låter meget bra enn så lenge, men en litt skikkelig amp skal vel vanskelig unngås. Som gitarfersking bør jeg vel få spilt en del før jeg bestemmer meg for noe her, men det må bli noe lavwatt-aktig. Noe særlig ambisjoner om band har jeg absolutt ikke, og det er begrenset hvor mye jeg kan dra på her i kollektivet. :P

Uansett, jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Et par bilder må selvsagt også med. Tar noen flere utendørs når været bedrer seg litt tenker jeg.

post-1398-0-52469600-1386511846_thumb.jp

post-1398-0-42750000-1386511860_thumb.jp

post-1398-0-24649700-1386511872_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Takktakk, alle sammen! Må si det er gøy med et instrument som inspirerer deg til å spille (vel, det kan vel knapt kalles spilling enda. Øving tenker jeg... :P ) i mange timer i strekk. Fyttirakkern som det har svidd i fingertuppene den siste uka! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.