Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Mytola

Medlem
 • Innholdsteller

  2 363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Mytola vant dagen sist April 14 2014

Mytola hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

80 Excellent

Om Mytola

 • Rang
  G&L-fanatiker
 • Bursdag 01. feb. 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

9 635 profilvisninger
 1. Jepp, det er en fin butikk. De har tilogmed G&L!
 2. For min del er tuner og litt vreng et must. Jeg er veldig glad i Sansamp VT Bass DI'en min, som gir knallyd rett i bordet/lydkort også
 3. Kjøpte du den blå femstrengsbassen av meg da? Jeg har bare hatt én blå G&L tribute, og den var fretless.
 4. Nei, denne er nyere, og den er jo litt annerledes. Det er en M-serie, og ikke en L-serie, altså har den en "normal" 3-bånds preamp. Finishen er også litt annerledes. Men den er modifisert med coilsplit hos rocketmusic (litt mer intutivt enn L-2500'en), og jeg er fortsatt størst fan av singlecoil-lydene. Absolutt favorittbassen. Det blir ikke stort mer allsidig enn dette.
 5. Personlig har jeg aldri hørt noen særlig lydforskjell i instrumenter som jeg kunne spore til treverk, og jeg har heller aldri hørt noen gode blindtester der det faktisk har vært vesentlig forskjell. Tight halslomme er nok en god idé, men typen treverk synes jeg har lite å si for lyden så lenge instrumentet er godt konstruert.
 6. Forskjeller i lyd kan nok ha mye med pickupene å gjøre, ja. Det sitter vel som regel forskjellige pickuper i MIM og MIA-Fendere. Treverket spiller svært liten rolle for lyden. Pickuper, pickupplassering, strenger, spillestil og ikke minst amp og kabinett har utrolig mye mer å si. Jeg har både eid, spilt på og prøvet grundig MIA, MIJ, og MIM-Fendere, og kvalitetsforskjellen er mildt sagt varierende, selvom det gjennomsnittlig er bra. Jeg har spilt på gode og dårlige Fendere fra alle opprinnelsesland, og flere ganger opplevd at MIM-bassen som står ved siden av MIA-bassen i butikken er vesentlig
 7. 8x3 Stenger? Ser ut som en dyr oppskrift på ryggproblemer og senebetennelse
 8. Mytola

  Studiobass

  Den G&L ASAT'en som skela linker til er latterlig mye bass for pengene. Veldig allsidig også. Kanskje litt mye knotter og brytere for enkelte, men man lærer fort hva de gjør for noe.
 9. Hva med å ta et utgangspunkt i hva du opprinnelig solgte den for? Er evt. modifikasjoner gjort av han, eller ble de gjort før du solgte den?
 10. Brukt EBS Reidmar og et 4x10" eller 2x12"-cab! Reidmaren er konge!
 11. Det som står på websiden deres er ofte utdatert informasjon, og man kan ofte bestille kombinasjoner som egentlig ikke er tilbudt. Uansett er Cherryburst en standard finish, så det kan godt være or. Det ser ut som enten litt kjedelig ask eller ganske spenstig or. Veldig vanskelig å si, egentlig. I praksis har jo dette tross alt ingen særlig betydning for lyden, så da koker det ned til om man liker det eller ikke.
 12. Ikke lønnetopp og birdseye, nei. Må si at det ser mer ut som or enn ask også. G&L bruker CNC-maskiner, men det er en god del håndarbeid i dem også. Sliping, pussing, lakking osv er gjort "by hand", og det er vanvittig gode instumenter.
 13. Marcus-bassen har fått vanvittig mye skryt på talkbass. H-strengen også. Så jeg tror neppe det blir noe problem.
 14. Godt mulig du har rett, Dellers. Jeg er jo bassist selv, men har egentlig ikke prøvd å spille stort på sjustrengs gitar. Jeg syntes bare det virket logisk at 7 strenger er litt mer å holde styr på enn 5, særlig når de er mindre. Selv bytter jeg mellom 4- og 5-strengs basser uten at jeg merker noe som helst problem med det. Spiller litt gitar også, selvom jeg suger, og det krever heller ikke tilvenning nå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.