Web Analytics
Jump to content

Hjemme-lakket Eddie Van Halen 5150 gitar x)


toro1504

Recommended Posts

For noen uker siden satt jeg å så på youtube, på videoer av hvordan man lakker gitaren sin, og av folk som har gjort det.

Inne i hjørnet på rommet mitt sto den en gammel 1000 kroners Morgan Strar kopi, som jeg absolutt aldri bruker.

Så jeg bestemte meg for å ha det litt gøy! :D

Her er resultatet!

btw, den ble såklart ikke helt lik EVH 5150, hadde ikke samme gitar, og som du kansje ser har jeg ikke med de tynneste stripene med hvit, men jeg syns gitaren ble ganske bra uansett, ihvertfall til å være første gang ;)

post-8514-0-12271500-1336931909_thumb.jp

post-8514-0-89967600-1336931970_thumb.jp

post-8514-0-66281200-1336932023_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

ja, det gjorde jeg xD når jeg endelig var ferdig med å lakkere, så skulle den jo settes sammen såklart... og hadde ikke riktig skrutrekker til stemmeskruene haha..

så det ble litt problemer der, men det største var nok med elektronikken, første gang jeg plugget den i etter jeg lakka den var det bare støy, og når jeg hadde lodda pick-up switchen og ground, volum osv riktig, fant jeg til slutt at det var en liten ledning på pickup-switchen some gjorde det, men det tok ca en uke før jeg fant det ut :S

ellers gikk det faktisk ganske lett, mye mindre jobb en det jeg trudde, og resultatet syns jeg ble ganske bra og, så x)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.