Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Tandbergern

Medlem
 • Innholdsteller

  267
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om Tandbergern

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 10. juni 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum
 • Interesser
  Gitar...
 1. God dag! Vurderer å bytte ut mekanikken på min Gibson Studio. Vurderer å kjøpe locking tuners. Har dere noe å anbefale?
 2. Takk for feedback ! Personlig liker jeg veldig godt pianoet, men alle har forskjellige meninger. Låta er for lang ja, vi er nok nødt til å lage en "radio-versjon". Er klar over at låta mangler litt dubstep og auto-tune for å slå an hos mannen i gata, eller rettere sagt den 14 årige jenta i gata..
 3. Hei igjen! Da er låta vår sluppet. Hva synes dere? Kan det slå an? http://urort.p3.no/#!/Band/thehypes
 4. Det har du rett i. Mye halvbra greier som blir anbefalt. Kan jo også hende at de tenker mest på det komersielle i denne utvelgelsen.
 5. God kveld, kjære forumitter! Bandet mitt, The Hypes, har snart mixa og "mastera" to singler, og har planer om legge disse ut på NRK Urørt. I slike situasjoner drømmer en alltid om å få stor rekkevidde og oppmerksomhet, og jeg lurer derfor på om noen av dere har erfaringer med å oppnå dette? Blant annet så kan en jo bli Ukas Urørt, og i denne forbindelse har jeg ett spørsmål: For å bli ukas urørt, er det da lurt å publisere singelen på en mandag f.eks.? Har dere andre tips for nettpublisering (PR-nettsteder og musikkspillere osv.)? Takker varmt for alle tips! -Tandbergern
 6. Ser råtøff ut ! Grattis med sabla fet fjøl !
 7. Hva ville dere tippe disse kunne være verdt?
 8. Grattis med fin gitar. Smooth finish og broen så jævlig digg ut! Må nok si meg enig med andre når det gjelder de påmalte f-hullene. Men likevel helt klart misunnelig!
 9. Prøv også her: http://trommeportalen.no . Der er det flere trommiser enn her. Lykke til!
 10. Grattis med fet gitar! Ser veldig bra ut
 11. Hei! For noen måneder siden kjøpte jeg en akustisk gitar med nylonstrenger på et loppemarked. Gitaren er av merket; Yamato, og er laget i Japan. Inni i "hullet - eller hva man nå kaller det" står Model. No. G50. Gitaren har flotte detaljer, fint treverk og ganske fin lyd. Legger ved noen bilder: Fint japansk-mønster på broen. Fint japansk mønster på headstocken. Baksiden av headstocken. Fin finsih. Også en form for binding? Fint japansk mønster rundt "hullet". Inni står det Yamato. MODEL. NO. G50. Made in Japan. Noen som kan tenke seg hva denne gitaren kan være verdt?
 12. Skjønner. Ser allikevel ikke en eneste modell som er helt identisk som min i det minste. Jaja, hadde ikke planer om å selge uansett.
 13. Lær deg pentaton på både 6.streng og 5.streng, og kos deg med å prøve å improvisere på forskjellige låter. Et annet tips er å lære seg alle tonene på 6. og 5.streng. Spill og kos deg med å improvisere! Etter hvert kan jo begynne å se litt på doriske skalaer og andre kirketonearter.
 14. TOTO - Endless http://youtu.be/9heh0jSc-oI Edit: Videoen gidder ikke å komme nei...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.