Web Analytics
Jump to content

Beste Live band


Bjorknes

Recommended Posts

Hei jeg vet ikke om det er lagget en tråd om dette men jeg lager en ny en. Og jeg ville bare si Dream theater og Avenged Sevenfold er to helt awsome band live de spiller utruli klart og vokalene er fantastiske.

Vet mange av dere ikke liker Avenged Sevenfold men sjekk dette er sykt rå live musikk !!!

Link to comment
Share on other sites

På liten scene var Sabaton en klar ener for min del, på stor scene er det Maiden, rutinerte gamle jævler. (A7X varmet opp for maiden en gang jeg så dem, ikke nevneverdig imponert for å si det mildt.)

Edited by Tell
Link to comment
Share on other sites

På liten scene var Sabaton en klar ener for min del, på stor scene er det Maiden, rutinerte gamle jævler. (A7X varmet opp for maiden en gang jeg så dem, ikke nevneverdig imponert for å si det mildt.)

Valle hovin 2008? eller? Jeg så avenged da jeg og, fy faen så dårlig. Maiden er helt klart beste arena-livebandet. Men når det kommer til mindre konserter, så kommer Opeth, Porcupine Tree og Tool på topp!

Link to comment
Share on other sites

Når det kommer til arena-konserter er Green Day det beste jeg noen gang har sett. Lang konsert, bra show og de leverte gode prestasjoner fra start til slutt. Samtlige tre ganger jeg så dem. Man kan mene hva man vil om musikken deres, men at det de driver med er kvalitetsmessig godt er ikke til å komme bort fra!

Flogging Molly er også et fantastisk bra liveband. Ikke like mye show, men desto bedre stemning. Gjorde seg jævlig bra på Sentrum Scene!

Link to comment
Share on other sites

Må si Rush plasseres greit på toppen for meg, man kan føle og se hvor gøy og takknemlige Alex og Geddy er for å få gjøre det de elsker.. Foruten om det så er det Maiden og In Flames som ligger på toppen hos meg, In Flames fordi de har budsjettet til å lage et konge show, og Maiden fordi de har erfaringen, kjærligheten til fansen og budsjettet til å lage et skikkelig show. (Og ikke minst karismaen til Bruce gjør dette til ett av verdens desidert beste Live-band, sett de 7 ganger og de leverer hvergang, tilogmed med skader og sykdommer :P)

Alice Cooper må nevnes da mannen nesten fikk meg til å glemme at jeg egentlig var på Iron Maiden-konsert i sommer :D

edit:

Jeg er helt sikker på at DT spiller alt korrekt og 100% likt til platen (Første feilen med et live-show), men de står jo helt stille og lager ikke noe show...

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Vel "beste" er et begrep jeg har litt problemer med, men f.eks Dave Matthews Band, Allman Brothers og forøvrig alle prosjekter med Warren Haynes eller Derek Trucks er gode eksempler på ekstremt gode live band. Ganske enkelt fordi de er ekstremt dyktige musikere som kan gjøre en konsert til noe helt annet enn en repetisjon av det allerede innspilte materialet.

Her på berget vil jeg si at f.eks Motorpsycho, til tider DeLillos og faktisk Hellbillies er meget bra live band. Hellbillies f.eks blir ganske fort et ganske fett rockeband live, på plate er de gjerne litt tamme.

Link to comment
Share on other sites

Husker de spillte et par band etter oss på hole in the sky 2008.

Gitaristen var rimelig stressa backstage pga. at flyselskapet hadde rotet vekk alt gitar utstyret hans.

Han fikk låne en boss tu-2 og en boss metal core av meg.

Gitar var det verre med, fordi det var ingen andre venstrehendte gitarister der.

Det endte opp med at han måtte bytte om strengene på en høyrehendt gitar.

Konserten var forøvrig jævlig bra :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.