Web Analytics
Gå til innhold

Haarfagr

Medlem
 • Innholdsteller

  488
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Haarfagr

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 28. okt. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen

Nylige profilbesøk

3 541 profilvisninger
 1. Hei! Jeg søker band eller musikere som vil spille prog rock/metall i Drammen/Oslo området. Spiller gitar, og synger noe. Vil ikke binde meg til noen spesiell type musikk egentlig, men vil spille musikk som ikke følger rammer eller har begrensninger i hva man kan/ikke kan gjøre. Mer interessert i konsepter og følelser i musikken, enn å spille raskt og fancy. Ta kontakt om du/dere er interessert!
 2. Ny låt spillt inn! http://www.nrk.no/urort/Laat/434365/default.aspx Ta en lytt! Ble spillt inn på NISS i Oslo, mikset og mastret av Marius Steinveg.
 3. Hello there! En venn av meg har nettopp gitt ut debutskive! Han har jobbet hardt og lenge med dette albumet, og har fått mye gode tilbakemeldinger. Sjekk det ut'a!
 4. Likte siste-delen, "I don't care" osv. Klinger bra, kult budskap!
 5. Jeg synes ofte at "blackmetal"-tekster ofte kan være kule, fordi de alltid er veldig metafor-basert, de beskriver alltid noe med bilder. Dette gjør jeg også mye i tekstene mine, men på en annen måte. Både i denne teksten og den forrige(som jeg kommenterte på, "master of puppets") synes jeg du har mye bra med tanke på beskrivelser og nettopp det å skape et bilde. MEN, jeg synes du gjør det litt for "rettfrem". I tillegg er det noe i flyten i teksten som er litt annerledes, og ikke på en god måte. I motsetning til Mr. Guns 'n Roses over meg, er jeg ikke noe spesielt fan av riming i sanger, og hvertfall ikke i typisk BM-tekster. IMO vil ikke det hjelpe deg til å bli noen bedre tekst-forfatter i en BM-sammenheng. Tenkte jeg skulle gå gjennom teksten litt nøyere, men først vil jeg si at prøv å bli litt mer original i tekst-temaene dine. Ragnarok og verdens undergang vil jeg si er litt "oppbrukt", uansett sjanger eller medie. En annen ting jeg legger merke til, i begge tekstene, er at du skriver ting veldig rett ut. Prøv å omformulere deg så det ligger litt mer i linjene, man trenger ikke å si alt, med en gang. Dette krever selvfølgelig tid og øvelse, skal ikke si at jeg er best på det selv. A flaming inferno covers the sky Ashes falls down on the earth - Dette funker bra. Massive veils tears in the ground The soil soaks up the gore (skal bytte ut ordet, fant bare ikke noe bedre akuratt da.) - skjønner ikke heeelt bruken av "veils" her. "Veil" betyr å tilsløre, eller at noe er uklart.. Hva prøver du å formidle? Ville uansett omformulert disse to linjene, klinger litt rart. Eternal darkness upon the world Shadows blend into the dark - "Eternal darkness" er brukt 290821938 ganger. Forslag; "Endarkened world" Waits for the creatures of evil to return Obscure shapes climbs up from the darkness - Kult, men fortsatt noe rotete. Forslag; "Obscure shapes ascending from darkness" eller noe lignende. Creatures please their hunger on flesh An obnoxius stench up your nose - Trenger ikke creatures her igjen kanskje? Bytte ut med "they" eller lignende. Rotting corps(es?) covers the ground. Ragnarok (Ragn - a - rok) Har ikke tenkt til å skrive om teksten din, bare gi forslag og tips til deg. Mulig det blir veldig mye, men er bare godt ment Et siste forslag/tips; tenk på hvem som forteller, og velg hvordan du vinkler teksten etter det. Skal det være 1person, "I", eller 3 person "they"? osv osv. Uansett, alt er godt ment, vil bare hjelpe Good luck! Keep it going!
 6. Jaja, bruker den, men når jeg prøver å legge inn liken står det at jeg "ikke har liv(lov i guess) til å bruke denne bildetypen, eller noe i den duren.
 7. Da har jeg endelig fått lagd meg ett pedalbrett. Tok sin tid, men har faktisk ikke hatt bruk for det før nå. Spilt lite el-gitar i band/live sammenheng. Rekkefølgen er Blackstar - BD-2 - DD-3 - Freeze - TU-3. Hall of famen er til kassegitaren. Wahpedalen til høyre bruker jeg sjeldent, så gadd ikke å lage større brett bare for den. Q-tronen som sniker seg inn til venstre på bildet har jeg heller ingen bruk for live nå, og siden den er så stor får den heller få en plass ved siden, om behov. Brettet ble bygget så den passet i en koffert( 200 kr på biltema, men tviler på at den holder særlig lenge da den er i relativt "dårlig" kvalitet).
 8. I prog skal du bryte grenser. Drit i hvilke gitarer som er sett på som "prog-gitarer", kjøp den gitaren du liker best m.t.p utseendet og spillbarhet for deg, uansett merke eller hva som er "godkjent" av andre
 9. Her er Moonlit Meadow Part 1, framført på Union Scene på søndag! Første gang spilt live. Meg på kassegitar og vokal. Jeg står for det meste av komponeringa og teksten. Gjerne ta en lytt og gi tilbakemelding! Hakon
 10. Kjøpte nyeste til Devin Townsend, "Epicloud" her om dagen. I går var jeg på platemesse i Drammen og endte opp med "Ship Arriving Too Late To Save A Drowning Witch" av Frank Zappa!
 11. Ljosland Musikk i Drammen(Der jeg jobber atm) ta 150 kr for full service, så med strenger blir det ca 200-250 kr. Vil si at det er få som kan matche dette!
 12. Litt mye inspirasjon fra "Master Of Puppets"? Helt greit med inspirasjon, og det å låne små ting fra andres sangtekster er helt greit. Men når du snur om "Master of Puppets" til "Puppet master" blir det litt for åpnerbart, syntes jeg da! Med tanke på resten av teksten føler jeg den er litt, stagnerende. Føler ikke helt flyten er der. Men jeg mener ikke at du skal legge alt i rim fordet! Men prøv å legg om setningene. Bruk synonymer til å få ord som passer bedre osv, kanskje tilogmed ordlegge deg så det ikke kommer SÅ godt fram hva temaet er. Mine tanker!
 13. Hei! Siden inspillinger-trådene her på GN er ås inaktive, så poster jeg denne her. Bare å flytte dit dere vil ha den, hvis det er helt feil. De siste dagene har jeg og bandet spilt sangen Iron Carpet. Meg på vokal. Ta en lytt da vel! http://www.nrk.no/urort/Laat/389829/default.aspx Metallhue
 14. For meg holder det med 6 strenger på en gitar. 7 går, til nød. 8 strenger, har jeg ikke sansen for. Mye på grunn av at nå om dagen, i disse "djent tider" skal ALLE ha 8 strenger, stemme de ned, og spille "sære rytmer" innenfor 4/4. Jeg liker ikke Djent og 8 strengere i det heletatt, fordi jeg rett og slett er lei. Håper den bølgen avtar snart! Dere andre kan få spille med så mange strenger dere vil heh
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.