Web Analytics
Jump to content

embedded

Medlem
 • Posts

  1,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

embedded last won the day on June 1 2013

embedded had the most liked content!

About embedded

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Musikk

embedded's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

41

Reputation

 1. Kjøpte en gitar av meg. Overførte penger før jeg sendte og handelen gikk knirkefritt! God kommunikasjon og kjapp til å svare. A+
 2. Det var da litt av noen kjøp dere har gjort. Er selv superfan av pedalen og kommer nok til å hamstre opp litt på dem - da de ikke produseres lenger.
 3. Jeg kjøpte den på ebay for ca 700 kr eller noe. Regner med å få et brev med tollkostnader også. De dukker opp på Finn i blant også. Da går de for 600-900 kr. Det er det som er tanken! Selv om pedalen i seg selv er nok til å naile Dismember/Entombed sounden. Spiller gjennom en Blackstar HT-1R i C-standard og lyden er helt enorm. Største spillegleden jeg har hatt siden jeg kjøpte min første Gibson.
 4. Har fått pedalen og den fungerte ikke godt direkte i strømforsyningen (T-Rex Chameleon). Lyden var helt off og LEDen lyste såvidt. Dog fungerte den perfekt linket med mine tunere (både Boss sin TU-3 og Polytune). Full LED og sint death metal all the way.
 5. Gode innspill. Får prøve meg frem når den kommer. Dessuten, jeg har ikke skaffet den for å få frem noe stor variasjon i dist - det har jeg andre pedaler til. Denne er for å kose meg innenfor den barske svenske dødsmetall sounden. Alt skrudd til 10!
 6. Har nettopp bestilt en BOSS HM-2 og tenkte hvordan jeg skal forsyne denne med strøm. Andre pedaler jeg har godtar jo strøm fra moderne strømforsyning, men er det ikke slik at disse gamle BOSS pedalene trenger en annen type adapter? I så fall, er det noen lette løsninger på dette? Vil ikke være avhengig av å kjøpe batterier hele tiden.
 7. The Devil's Blood - The Time Of No Time Evermore The Devil's Blood - The Thousandfold Epicentre The Devil's Blood - Tabula Rasa or Death and the Seven Pillars Selim Lemouchi & His Enemies - Mens Animus Corpus Witchgrave - Witchgrave Vomitor - The Escalation Watain - The Wild Hunt Deathspell Omega samleboks
 8. My bad. Jeg mente de hvite Flying V'ene...
 9. I webshopper har jeg nå også støtt på mye med rosewood.
 10. Har sett flere '96 med Ibenholt så det kan stemme. Har skikkelig lyst på en slik også... Heldig der altså. Irriterende at den kom i så begrenset antall... Har sett et par på eBay de siste månedene, men de ligger jo ute til Les Paul Custom priser. Helt latterlig...
 11. Du din slaur. Pene gitarer!!! Er den hvite med ibenholt brett? Jeg må ha skaffe meg en Thunderhorse. Først da blir livet komplett. Kjøpte du din på eBay?
 12. Om du tenker frontmann som bare lead vokalist så
 13. Om jeg ikke tar feil så er det en Ibanez signatur til frontmannen i The Mars Volta(?).
 14. SG var den første modellen jeg ble forelsket i. La faktisk nettopp et bud på en Standard Ebony. Det har vært litt forskjell blant de ulike Standard'ene jeg har prøvd, men jeg har aldri blitt skuffet når jeg har prøvd en (brukte og nye i butikk). Jeg elsker spesielt hvordan den er på med reim. Sikter meg vel etter en Standard Silverburst eller 80's Tobacco når jeg får råd til den slags. Med tanke på strenger er jo det personlig. Jeg spiller forøvrig sludge metal/doom og detuner til C-standard og veksler mellom .12 og .13.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.