Web Analytics
Jump to content

hollow body gitar


gitarfreak
 Share

Recommended Posts

Har selv en epi-dot, en fin gitar som er mye for penga. Eneste som en del kan se på som et problem er at halsen er meget tykk. Liker man feite halser kan du få en knallgitar, hvis du derimot vil ha en tynnere hals bør du vurdere å se på en Ibanez artcore eller tilsvarende.

PS: Davidsens Epi med Duncans tror jeg definitivt kan være noe for deg.

Link to comment
Share on other sites

Hagstöm Viking har slank og lettspilt hals, som dessuten er stabil pga Hagströms H-expanded truss rod. En ypperlig gitar til rock med feit og fin lyd! Kan absolutt anbefale en slik, og på bruktmarkedet får du sikkert tak i en ned mot 3K hvis du er heldig. (ny ligger vel på mellom 4 og 5?)

Link to comment
Share on other sites

Epiphone DOT trenger i mine ører litt oppgraderinger på iallefall pickups for å høres sånn nogenlunde ut. Helt originale høres artcore serien bedre ut, men blir også fort litt muddy. Mitt tips er DeArmond gitaren til Evergud eller en electromatic fra Gretsch. (Min hollowbody GAS gir seg nok så snart Duesenberg Carl Carlton gitaren kommer fram :D )

Link to comment
Share on other sites

Her er min salgstråd:

Ellers er vel det nærmeste man kommer en "offisiell" side denne:

http://www.dearmondguitars.com/starfire.html

DeArmond er et underbruk av Guild som eies av Fender, og de la ned produksjonen av denne gitaren etter noen år fordi de konkurrerte vel bra med USA-Guilds av samme type, og det ble det mindre penger av. De er riktignok produsert i Korea, men det er mye bra som kommer derfra om dagen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.