Gå til innhold

evergud

Medlem
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

43 Excellent

Om evergud

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 674 profilvisninger
 1. Jeg har liggende en kompis sin svarte 550 fra 89 eller så. Dårlig kniv på tremoloen, pluss noe mer med trem-en, såvidt jeg husker. Han vil sikkert selge den for en grei pris.
 2. Om prisene er ok og QC er top notch kan det hende at jeg havner på en LP etterhvert jeg også. Har ikke helt greid å finne fotfeste i LP-jungelen, så har bare droppa det hele. Dette kan gjøre det en del enklere for meg.
 3. De er supre alle sammen, beta52, AKG D112, Sennheiser sine etc. De låter litt forskjellig, men alle sammen låter bra og det er lett å skru det du vil ha. Plassering er mye vikitigere. Så er jo spørsmålet om det skal brukes til live eller innspilling. Live er det bare å sette mikken litt inn i hølet, så får du alt du trenger på små scener. I studio er det bare å teste med litt forskjellige plasseringer, avhengig av hva slags ideal du har. Ikke vær redd for å bruke en del EQ på kicken. Mitt råd er å kjøpe den du får tak i til en noenlunde rimelig penge, så er alt i orden.
 4. Man kan leve med det også. På scene og i øvingslokalet smeller jeg bare på tuneren mellom sanger.
 5. Det syns jeg er så rart, jeg syns det her var skarpt, uorganisk og flatt til han å være. Men vi har vel forskjellige idealer.
 6. Jeg bruker 2-watts røramp i stua, det er så høyt at jeg må bruke dempeledd på nest stilleste trinn.
 7. Strålende. Edit: Forresten, når det kommer til mix, så syns jeg at det var altfor mye romklang på alt. Gitaren skal selvsagt ha masse fjærklang, men resten syns jeg bør være tørrere. Syns at bassen bør ha mer "egen" lyd, trommene mindre skarpe og moderne, spes skarpen (heh). Men låta er kul og det er spilt aldeles flott.
 8. Trådløst utstyr har forstyrra et par av ampene mine i alle fall. Det kan også være innkobla en dårlig lader eller transformater et eller annet sted på samme kurs.
 9. Det er så fantastisk mye bra gitarlyd der ute at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Likevel: Noe av det første som slår meg er den fantastiske synginga Jimi har i gitaren sin på denne låta her (Voodoo Chile, for de av dere som ikke har Spotify): https://open.spotify.com/embed/track/0auKlivXpm76wR63mMJ3pR Fuzz face har aldri hørtes bedre ut.
 10. Sett boksene så tett som mulig sammen og fest (lim) på et stag på tvers, sånn at du klemmer ned begge samtidig når du tråkker på midten. Du kan også øve deg på å tråkke på begge. Det går an.
 11. Er det begge mikkene, eller bare den ene? Kan det være på tide med voksing?
 12. Kanskje denne demoen av forskjellige brett kan hjelpe? https://www.youtube.com/watch?v=sNfT_FmJq7E
 13. Den Framusen er forresten knalltøff, har vært min.
 14. Til det siste: Tipper det. Ang. andre pickups, så har jeg god erfaring med både Lollar (veldig artikulerte og fine) og Fralin. Liker kanskje Lollars best. Har ikke prøvd hverken Duncans eller Bare Knuckle, men denne stacka Gibson P90-saken låter veldig døllt og slapt, syns jeg. Forøvrig (sånn prismessig) så har jeg ganske gode erfaringer med GFS, rett og slett. De er billige og ganske spanky.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.