Gå til innhold

evergud

Medlem
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

25 Excellent

Om evergud

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 501 profilvisninger
 1. evergud

  Kjøpe brukt elgitar?

  Så lenge det man er interessert i finnes på bruktmarkedet.
 2. evergud

  neo ventilator

  Det vil jeg gjette på. Den låter fabelaktig, men er ganske dyr. Sjøl spiller jeg på en Matamp GT1, som regel, men det har ikke så mye å si.
 3. evergud

  neo ventilator

  Jeg har den og bruker den rett i amp, mono. Låter flott, men den låter helt klart best med vreng før og ikke etter.
 4. evergud

  Cats on amps

  Haha, det skal du ikke se bort fra, nei!
 5. Når det gjelder impedans, så bør kabinettet ha samme tall som det ene elementet som står i. Det er det enkleste, om du ikke har switch i ampen. Når det gjelder anbefalt kabinett, så velg noe du liker lyden på, rett og slett. Det kommer uansett til å låte en del større. Selv kjører jeg en 2 watter gjennom et 4x12 orange-kabinett med V30 i, og det låter tøft.
 6. evergud

  Cats on amps

  Danzig skuler fra toppen av Catampen.
 7. evergud

  Beskyttelse til rør

  Noen av røra er mer følsomme enn andre, eller rettere sagt: Noen posisjoner bråker mer enn andre.
 8. Kan det være en trådløs basestasjon i nærheten og at det du tror er støy fra pedalbrettet er derfra? Dårlige strømforsyninger på samme kurs skaper også trøbbel.
 9. Aha, min erfaring er at det er viktigst å ha et godt inngangssignal. Altså at lavt volum på ampen er bedre. Inntil en viss grense.
 10. Dempeledd mellom høyttaler og amp. Eller skaffe seg en mindre høylytt amp.
 11. evergud

  Noen som eier SM7b mic?

  Jeg syns den er vanskelig å plassere på basstromme, men bruker den med stort hell til vokal (minus en vokalist) og bassamp.
 12. evergud

  Hva har de gjort her? Amp-ID

  Det er da vel ikke tynt med Marshall-nerder her, er det vel?
 13. Jeg har helt siden jeg var en kvisete tenåring med huet langt inni heavy metal elska gitarltyden på King Diamonds "Them". I så stor grad at da jeg seinere hørte amper som hadde enda mere mellomtonegrynt, så gikk jeg bananas med både Matamp og Orange. Jeg har likevel alltid hatt en liten softspot for Marshall, og da jeg hørte denne plata på nytt igjen etter lang tid, så fikk jeg et lite stikk i hjertet. Jeg har jo hørt og spilt mye Marshall i min tid, men jeg har likevel ikke hørt noe liknende som på denne plata. Hva har de gjort? Er det høyttalerne? Oppmikkinga? Jeg kjenner selvsagt igjen Marshallen der, men det er liksom noe mer ved det enn JCM800 full tilt. Eller er det ikke det? Det er altså det grove, kornete gryntet jeg er ute etter. Hele plata her. Jeg husker ikke helt akkurat hvor man kan høre det best, men rundt 40:00 er det i alle fall tydelig. https://www.youtube.com/watch?v=2yUlNlxlBJ8
 14. Ultex er perfekt i anslaget, men har litt dårlig grep og slites også fort, faktisk. Ser at de reklamerer med noe annet, men etter min erfaring varer det ikke så lenge. Men nå er jo jeg en harver også da.
 15. evergud

  Hvordan bruke Standby switch korrekt?

  Hverken min Orange OR-120 eller Matamp GT-120 har standby-switch. Og med tanke på at yngstemann er bortimot 40 og eldste er 44, så skulle vel det gå greit også. Jeg lar ampene stå på så lenge jeg har tenkt til å bruke dem. Enten skrur jeg ned volumet eller bare setter på tuneren når jeg har pause.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.