Web Analytics
Jump to content

extol

Medlem
 • Posts

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

extol last won the day on January 18 2017

extol had the most liked content!

About extol

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Sørlandet

Recent Profile Visitors

5,526 profile views

extol's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

170

Reputation

 1. Er på utkikk etter en Helix Stomp. Har du en liggende du er villig til å selge så gi meg en lyd. Kan evt bytte i en Atomic Amplifire. Sørlandet eller så må den sendes i posten.
 2. Sabla fet ja. De originale er så spinndyre i custom colour at en refin nok er mer aktuell. Har hatt min i noen år nå, så det kan det ikke ha vært nei.
 3. Helt fantastisk gitar. Trenger nye bånd, så må få ordnet det snart. Du kan få kjøpe denne hvis jeg finner en hvit en😋
 4. Har bare blitt mer og mer glad i offsets. Så her er mine. En k-line, en fano og en fender.
 5. Har en Amplifire. Bor på sørlandet, men skal muligens til vestlandet neste helg. Da kunne du lånt den da. Er den røde med 3 knotter.
 6. Beklager at det tok tid. Har laget en kant rudt brettet foran der jeg har montert "hurtigkobling" for XLR til FOH. Powerbank gir strøm til G10 basen. AX8 får strøm fra kontakt på spillested. Siste bildet viser montering av AX8 til kryssfinerplata på brettet.
 7. Bruker en thon pedalflight. Har trebunn, så skrudde ut skruene i chassis under ax8 og la litt patentbånd imellom før jeg skrudde inn skruene igjen. Festet AX8 til trebunnen i flighten med skruer gjennom hullene i patentbåndet. Kan legge ut bilde snart. Lader G10 mellom konserter og øvelser ja. Basen trenger strøm hele tide for å sende signalet inn i ax8, så derfor powerbanken til basen.
 8. Du kan koble basen til G10 rett i strømuttak med en 5v lader. Jeg vil helst slippe med en kabel til strøm, så har en powerbank som gir basen til G10 strøm. Smak og behag sikkert. Jeg har AX8 fastmontert på pedalbrett med en Misiion EP1 og Line 6 G10.
 9. Alltid vanskelig å beskrive sånt. Mer "snap" i anslaget bl.a. Synes ofte at gitarer med wrap har høyere og livligere akustisk tone også
 10. Har vurdert en PRS singlecut med 25" skala og wraparound bro til hardrock og drop-C stemming. Dukket også opp en steintøff Huber Krautser på finn, som jeg vurderer. Liker veldig godt hva wrap gjør med attack og spillefølelse, men har plutselig begynt å tenke på hvordan det blir intonasjonsemssig. Bruker 11-56 på drop-c gitaren min nå med 25,5" skala, så det er mulig at jeg må opp på 11-58 for å få E strengen tight nok i 25" skala. Noen som har testet eller har synspunkter? Vet at det finnes intonerbare wraparound broer, men usikker på hvordan det blir å matche med Krautser sin compound 10-14 radius.
 11. Har aldri kjent behovet for det. Noen kabler blir det uansett
 12. Jeg kunne tenkt meg å teste en S2 singlecut. Hadde en Mira, som var vanvittig god. Ekstremt resonant og livlig. Klarte desverre ikke å venne meg til hverken kroppsfasong eller farge, så solgte den. En sort S2 singlecut derimot tror jeg ville gjort seg.
 13. Powerbank til G10 basen. Den skal ha 5v strøm. Da slipper jeg unna med strømkabel til ax8.
 14. Det vil selvfølgelig bli mer kabler ja. Hadde Axe FX standard tidligere med MFC fotbrett. Fine greier det, men alt for mange knapper jeg aldri brukte og dritt med en ekstra unit å bære med seg. Nå kan jeg ha gitaren i ene hånda og ax8 i andre og få med meg alt på en tur. Jeg er superhappy med ax8, fordi jeg ikke trenger alt det ekstra som man betaler mange tusen for i axe fx. Har lydkort, så at ax8 ikke kan brukes som det er ikke så farlig. Ax8 er også mye lettere å tweake live. Veldig fint med alle de "vanlige" kontrollene tilgjengelig. Bruker axe edit til å tweake patcher hjemme og gjør fin-innstillinger på scenen sammen med bandet. Jeg spiller ikke kjempeofte ute og veldig sjeldent på store scener, så mine preferanser er selvfølgelig farget av det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.