extol

Medlem
 • Innholdsteller

  342
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

extol vant dagen sist Januar 18 2017

extol hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

163 Excellent

Om extol

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sørlandet

Nylige profilbesøk

5 254 profilvisninger
 1. extol

  (Kjøpes) Kasse til Lp jr

  Er det forskjell på halsvinkel på CS lp jr og vintage? Det er altså sistnevnte jeg vil ha en kasse til. Legger ved et bilde som illustrerer min erfaring. Halsen får ikke berøring begge steder med støtten og må bygges opp med et sammenrullet håndkle etc for å ligge flatt.
 2. extol

  (Kjøpes) Kasse til Lp jr

  Kan det ha vært at halsvinkelen var annerledes på den jeg hadde da kanskje. Det var en Epi MIJ laquer series. Den jeg skal ha kasse til nå er en ´57 jr, så er en fordel at den ligger fint iallefall. Får prøve å få lånt ei std LP kasse og teste da.
 3. extol

  (Kjøpes) Kasse til Lp jr

  Gjør de? Hvordan får de det til å funke? Forrige gang jeg testet standard LP kasse på en jr var det dårlig match iallefall. Måtte legge håndklær under gitarkroppen pga kroppen er tynnere. Har faktisk ikke noe LP kasse så jeg kan få testet heller.
 4. Er interessert i å kjøpe ei kasse til min Lp jr. Har du en liggende som du vil selge så hyl ut. Eller om du har tips til hva som funker av nye. Standard LP kasser duger ikke, da jeg ikke gidder å bygge opp under for å få riktig vinkel.
 5. Har en Amplifire. Bor på sørlandet, men skal muligens til vestlandet neste helg. Da kunne du lånt den da. Er den røde med 3 knotter.
 6. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Beklager at det tok tid. Har laget en kant rudt brettet foran der jeg har montert "hurtigkobling" for XLR til FOH. Powerbank gir strøm til G10 basen. AX8 får strøm fra kontakt på spillested. Siste bildet viser montering av AX8 til kryssfinerplata på brettet.
 7. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Bruker en thon pedalflight. Har trebunn, så skrudde ut skruene i chassis under ax8 og la litt patentbånd imellom før jeg skrudde inn skruene igjen. Festet AX8 til trebunnen i flighten med skruer gjennom hullene i patentbåndet. Kan legge ut bilde snart. Lader G10 mellom konserter og øvelser ja. Basen trenger strøm hele tide for å sende signalet inn i ax8, så derfor powerbanken til basen.
 8. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Du kan koble basen til G10 rett i strømuttak med en 5v lader. Jeg vil helst slippe med en kabel til strøm, så har en powerbank som gir basen til G10 strøm. Smak og behag sikkert. Jeg har AX8 fastmontert på pedalbrett med en Misiion EP1 og Line 6 G10.
 9. extol

  Wraparound og stemme ned gitaren

  Alltid vanskelig å beskrive sånt. Mer "snap" i anslaget bl.a. Synes ofte at gitarer med wrap har høyere og livligere akustisk tone også
 10. Har vurdert en PRS singlecut med 25" skala og wraparound bro til hardrock og drop-C stemming. Dukket også opp en steintøff Huber Krautser på finn, som jeg vurderer. Liker veldig godt hva wrap gjør med attack og spillefølelse, men har plutselig begynt å tenke på hvordan det blir intonasjonsemssig. Bruker 11-56 på drop-c gitaren min nå med 25,5" skala, så det er mulig at jeg må opp på 11-58 for å få E strengen tight nok i 25" skala. Noen som har testet eller har synspunkter? Vet at det finnes intonerbare wraparound broer, men usikker på hvordan det blir å matche med Krautser sin compound 10-14 radius.
 11. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Har aldri kjent behovet for det. Noen kabler blir det uansett
 12. extol

  PRS S2

  Jeg kunne tenkt meg å teste en S2 singlecut. Hadde en Mira, som var vanvittig god. Ekstremt resonant og livlig. Klarte desverre ikke å venne meg til hverken kroppsfasong eller farge, så solgte den. En sort S2 singlecut derimot tror jeg ville gjort seg.
 13. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Powerbank til G10 basen. Den skal ha 5v strøm. Da slipper jeg unna med strømkabel til ax8.
 14. extol

  Noen her som bruker AX8?

  Det vil selvfølgelig bli mer kabler ja. Hadde Axe FX standard tidligere med MFC fotbrett. Fine greier det, men alt for mange knapper jeg aldri brukte og dritt med en ekstra unit å bære med seg. Nå kan jeg ha gitaren i ene hånda og ax8 i andre og få med meg alt på en tur. Jeg er superhappy med ax8, fordi jeg ikke trenger alt det ekstra som man betaler mange tusen for i axe fx. Har lydkort, så at ax8 ikke kan brukes som det er ikke så farlig. Ax8 er også mye lettere å tweake live. Veldig fint med alle de "vanlige" kontrollene tilgjengelig. Bruker axe edit til å tweake patcher hjemme og gjør fin-innstillinger på scenen sammen med bandet. Jeg spiller ikke kjempeofte ute og veldig sjeldent på store scener, så mine preferanser er selvfølgelig farget av det.
 15. "Dårlig" påvirkning i denne tråden her gitt. Fikk plutselig GAS på en Squier jazzmaster HH...