Gå til innhold
 • Bli medlem

extol

Medlem
 • Innholdsteller

  348
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

extol vant dagen sist Januar 18 2017

extol hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

170 Excellent

Om extol

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sørlandet

Nylige profilbesøk

5 303 profilvisninger
 1. Har et sett med Duncan custom Shop Bonamassa sig. Aget nikkel.
 2. Sabla fet ja. De originale er så spinndyre i custom colour at en refin nok er mer aktuell. Har hatt min i noen år nå, så det kan det ikke ha vært nei.
 3. Helt fantastisk gitar. Trenger nye bånd, så må få ordnet det snart. Du kan få kjøpe denne hvis jeg finner en hvit en😋
 4. Har bare blitt mer og mer glad i offsets. Så her er mine. En k-line, en fano og en fender.
 5. Har en Amplifire. Bor på sørlandet, men skal muligens til vestlandet neste helg. Da kunne du lånt den da. Er den røde med 3 knotter.
 6. Beklager at det tok tid. Har laget en kant rudt brettet foran der jeg har montert "hurtigkobling" for XLR til FOH. Powerbank gir strøm til G10 basen. AX8 får strøm fra kontakt på spillested. Siste bildet viser montering av AX8 til kryssfinerplata på brettet.
 7. Bruker en thon pedalflight. Har trebunn, så skrudde ut skruene i chassis under ax8 og la litt patentbånd imellom før jeg skrudde inn skruene igjen. Festet AX8 til trebunnen i flighten med skruer gjennom hullene i patentbåndet. Kan legge ut bilde snart. Lader G10 mellom konserter og øvelser ja. Basen trenger strøm hele tide for å sende signalet inn i ax8, så derfor powerbanken til basen.
 8. Du kan koble basen til G10 rett i strømuttak med en 5v lader. Jeg vil helst slippe med en kabel til strøm, så har en powerbank som gir basen til G10 strøm. Smak og behag sikkert. Jeg har AX8 fastmontert på pedalbrett med en Misiion EP1 og Line 6 G10.
 9. Alltid vanskelig å beskrive sånt. Mer "snap" i anslaget bl.a. Synes ofte at gitarer med wrap har høyere og livligere akustisk tone også
 10. Har vurdert en PRS singlecut med 25" skala og wraparound bro til hardrock og drop-C stemming. Dukket også opp en steintøff Huber Krautser på finn, som jeg vurderer. Liker veldig godt hva wrap gjør med attack og spillefølelse, men har plutselig begynt å tenke på hvordan det blir intonasjonsemssig. Bruker 11-56 på drop-c gitaren min nå med 25,5" skala, så det er mulig at jeg må opp på 11-58 for å få E strengen tight nok i 25" skala. Noen som har testet eller har synspunkter? Vet at det finnes intonerbare wraparound broer, men usikker på hvordan det blir å matche med Krautser sin compound 10-14 radius.
 11. Har aldri kjent behovet for det. Noen kabler blir det uansett
 12. Jeg kunne tenkt meg å teste en S2 singlecut. Hadde en Mira, som var vanvittig god. Ekstremt resonant og livlig. Klarte desverre ikke å venne meg til hverken kroppsfasong eller farge, så solgte den. En sort S2 singlecut derimot tror jeg ville gjort seg.
 13. Powerbank til G10 basen. Den skal ha 5v strøm. Da slipper jeg unna med strømkabel til ax8.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.