Gå til innhold
 • Bli medlem

extol

Medlem
 • Innholdsteller

  348
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

extol vant dagen sist Januar 18 2017

extol hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

168 Excellent

Om extol

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sørlandet

Nylige profilbesøk

5 283 profilvisninger
 1. Har et sett med Duncan custom Shop Bonamassa sig. Aget nikkel.
 2. Sabla fet ja. De originale er så spinndyre i custom colour at en refin nok er mer aktuell. Har hatt min i noen år nå, så det kan det ikke ha vært nei.
 3. Helt fantastisk gitar. Trenger nye bånd, så må få ordnet det snart. Du kan få kjøpe denne hvis jeg finner en hvit en😋
 4. Har bare blitt mer og mer glad i offsets. Så her er mine. En k-line, en fano og en fender.
 5. Er det forskjell på halsvinkel på CS lp jr og vintage? Det er altså sistnevnte jeg vil ha en kasse til. Legger ved et bilde som illustrerer min erfaring. Halsen får ikke berøring begge steder med støtten og må bygges opp med et sammenrullet håndkle etc for å ligge flatt.
 6. Kan det ha vært at halsvinkelen var annerledes på den jeg hadde da kanskje. Det var en Epi MIJ laquer series. Den jeg skal ha kasse til nå er en ´57 jr, så er en fordel at den ligger fint iallefall. Får prøve å få lånt ei std LP kasse og teste da.
 7. Gjør de? Hvordan får de det til å funke? Forrige gang jeg testet standard LP kasse på en jr var det dårlig match iallefall. Måtte legge håndklær under gitarkroppen pga kroppen er tynnere. Har faktisk ikke noe LP kasse så jeg kan få testet heller.
 8. Er interessert i å kjøpe ei kasse til min Lp jr. Har du en liggende som du vil selge så hyl ut. Eller om du har tips til hva som funker av nye. Standard LP kasser duger ikke, da jeg ikke gidder å bygge opp under for å få riktig vinkel.
 9. Har en Amplifire. Bor på sørlandet, men skal muligens til vestlandet neste helg. Da kunne du lånt den da. Er den røde med 3 knotter.
 10. Beklager at det tok tid. Har laget en kant rudt brettet foran der jeg har montert "hurtigkobling" for XLR til FOH. Powerbank gir strøm til G10 basen. AX8 får strøm fra kontakt på spillested. Siste bildet viser montering av AX8 til kryssfinerplata på brettet.
 11. Bruker en thon pedalflight. Har trebunn, så skrudde ut skruene i chassis under ax8 og la litt patentbånd imellom før jeg skrudde inn skruene igjen. Festet AX8 til trebunnen i flighten med skruer gjennom hullene i patentbåndet. Kan legge ut bilde snart. Lader G10 mellom konserter og øvelser ja. Basen trenger strøm hele tide for å sende signalet inn i ax8, så derfor powerbanken til basen.
 12. Du kan koble basen til G10 rett i strømuttak med en 5v lader. Jeg vil helst slippe med en kabel til strøm, så har en powerbank som gir basen til G10 strøm. Smak og behag sikkert. Jeg har AX8 fastmontert på pedalbrett med en Misiion EP1 og Line 6 G10.
 13. Alltid vanskelig å beskrive sånt. Mer "snap" i anslaget bl.a. Synes ofte at gitarer med wrap har høyere og livligere akustisk tone også
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.