Web Analytics
Jump to content

Axe FX Ultra


Norstorm

Recommended Posts

Okok.. Nå har jeg hørt så mye hurra om den der tingen, at jeg er begynt å kikke på videoer og høre musikk laga på den der saken.

Hva er det nå som er så jippi med den der saken, i forhold til alt anna?

Uansett hvem jeg spør når jeg har problemer med lyden, så for jeg samme svaret; Kjøp en Axe FX Ultra, så er problemet løst.

Heh.. Sorry ass, men jeg søker meg vill, og klarer alikevel ikke å skjønne hva som gjør den der så himla dyr.

Jeg mener.. Brenner du av ca 20K på en rackunit, så er du ikek _usikker_ på hva du kjøper.

Someone please illuminate me!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 131
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Axe-FX er en Preamp og Effektunit. Axe-FX er kjent for å ha helt syk kvalitet på lyden, og mange vil nok ikke høre forskjell på en JCM800 fra Axe-FX og en JCM800 i det virkelige liv. Ja, du har sikkert hørt det før, om andre preamps, men her stemmer det faktisk!

Her er en sammenlikning av Axe-FX Dual Rectifier, og en Skikkelig en... det sier seg selv.

Ja, en axe-fx er kanskje dyrt... Men ta dette eksemplet, Peavey 5150 og Dual Rec i stereo, hva hadde dette kostet i det virkelige liv vs. å fikse en patch i Axe-FX?

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Axe FX og Pod hører ikke sammen i samme settningen :D

Jeg bytta forsterkere vilt før men har hatt Axe FX Ultra`n min i 3 år nå (Mine var de første i Norge :) )og er mer fornøyd enn noen sinne.

Beste musikkrelaterte kjøpet i mitt liv!

Link to comment
Share on other sites

Meshuggah, Periphery, Animals As Leaders, Steve Vai, John Petrucci, Zappa Jr og en hel haug andre bruker Axe-FX. Det sier vel litt?

Ja, det sier at hi-gain gitarister liker den. Jeg har vært inne på det før, men det virker som om hi-gain lyder er lettere å simulere enn Malcolm Young crunch og Hendrix clean. Sier ikke at den ikke gjør det bra heller, men ser ikke for meg Angus og Keef med Axe fx med det første. Jeg kommer til å vurdere det når den koster under halvparten av det den gjør i dag.

Link to comment
Share on other sites

For min del som bare spiller for meg selv, så koster dette alt for mye enn det blir verdt. Kunne godt laget software til dette. Da hadde det blitt interessant. Har et bra lydkort og en pc som er mye bedre enn innmaten i en axe....da kunne vi snakke kalkuleringen skikkelig amp simulering:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.