Web Analytics
Jump to content

Curl-Head

Medlem
 • Posts

  1,365
 • Joined

 • Last visited

About Curl-Head

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Vadsø

Curl-Head's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2

Reputation

 1. Om neckpickupen er aktiv så blir det vel fort litt verre.
 2. https://soundcloud.com/polyformic Alt fra små prosjektideer, mixtester til sanger. Alt av laber kvalitet så langt. Begynner å bli en stund siden jeg har lagd noe nytt, men det kommer vel noe snadder i løpet av våren!
 3. Jeg bruker 62 og syns det egentlig er for mye..
 4. Forelska meg i en PRS Singlecut en gang i tiden. Glemmer den aldri...
 5. Fin låt litt mye bass er det eneste jeg har å peke på.
 6. http://www.youtube.com/watch?v=CLdgFuw9r18 Hetfield kan ta seg en bolle! Drit i å være rå på downpicking/nedslag. Øv heller alternaltiv og bruk kun downpicking der det høres best ut. Du får ikke "cred" av å være råest i verden på downpicking. Beste tipset er å begynne rolig uansett, så jobbe seg oppover. Men det er dritkjedelig å sitte og hamre på e-strengen i 3 minutt i strekk. Bedre å lære seg sanger da!
 7. Trommene skjer det fortsatt noe rart med, som tomandre81 påpeker. Virker som om de er VELDIG komprimert eller noe.. Og gitarene er fortsatt for høy. De tar alt for mye plass. Prøv å heller få de til å blende inn med alt.
 8. Et ord: timing. Ingenting er verre enn folk som ikke har hørt om metronom og som tror at alle skal følge h*ns rytme (som ofte er helt jævlig)... Dette gjelder spesielt soveromsgitarister som bruker all deres tid på å runke, istedet for å lære seg å holde en jævla 8-delstakt...
 9. Litt innestengt lyd kanskje, trommene bør komme opp og fram. MASSIVE rytmegitarer i forhold til det andre. Kan også til tider virke som om gitarene er frampå (timing). Jævlig fet musikk i alle fall!
 10. Planen er ikke å sage så veldig mye fra den orginale headstocken, bare gjøre den litt kortere og legge til mer tre på siden så det blir en slags 4+2 eller 3+3 headstock istedet for alle på en rekke. Fordi jeg liker halsen, men ønsker en annen headstock. Og fordi det er ment som et lekeprosjekt egentlig. Fattige studenter som meg har ikke råd til en ny hals, dessuten gidder jeg ikke påkoste denne gitaren en ny hals.
 11. Planen var å ikke bruke de originale hullene. Endre hele headstocken egentlig. Ny fasong og nye hull til stemmeskruene. Men det høres ut som om det er mulig å gjennomføre, så da gjenstår bare planlegging og tilgang til verktøy!
 12. Heisann. Jeg har et lite gitarprosjekt hjemme som jeg skal gjøre ferdig nå i juleferien. Jeg har en Ibanez hals som jeg har tenkt å bruke, men jeg ønsker ikke å ha den jævla headstocken på den. Det jeg da lurer på, er om det er mulig å lime på ekstra treverk til den, så forme en egen headstock? Det jeg er mest redd for er om treverket ikke klarer å holde imot trykket fra strengene (er ikke floyd rose) og hele driten bare knekker sammen. Har funnet noen som har gjort det, men ikke funnet en guide på hvordan det gjøres. Noen som har innspill?
 13. Får skikkelig 80-tallsprog feeling av det her! Knallbra!
 14. Har ikke gode erfaringer med sound1. Blant annet at jeg ikke fikk et sett med strenger som jeg bestilte, treg leveringstid, ingen info om at pakken var sendt eller noe. Så de bør virkelig skjerpe seg før jeg handler der igjen...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.