Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Mortenolb

Medlem
 • Innholdsteller

  4 335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Mortenolb vant dagen sist September 6 2016

Mortenolb hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

662 Excellent

Om Mortenolb

 • Rang
  Neidaså
 • Bursdag 12. juni 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tønsberg
 • Interesser
  Gitar, Musikkproduksjon/Lydteknikk, Metal, Kebab, Motorsykkel

Nylige profilbesøk

9 994 profilvisninger
 1. Det kan nok ha noe å gjøre med at det ikke er mikset enda Sånn ellers er dette fortsatt trommene jeg har gjort, selv om det er langt bedre enn noe jeg har gjort av trommer tidligere(programmering, obviously).. Men en annen som veit hva han driver med skal ta seg av det, også blir det miksa etter det. Han legger kanskje på litt gitar her og der i tillegg, så det kan bli decent!
 2. Den siste versjonen her nå. Har har hørt meg litt døv på det, så lurer på om noen mener noe bør fikses på gitarene? Mener ikke spille annerledes, selv om jeg forsåvidt kan ta imot tips der og, men om det er noen åpenbare feil eller ting som ikke høres bra ut..
 3. Takker! Skal jobbe mer med den idag, så mulig det blir noen forandringer. Tror jeg synes introen er for lang..
 4. Noen pointers(drit i trommene, jeg aner ikke hva jeg driver med uansett. Prøver bare å få en slags rytme om ikke annet) her? Skal spilles inn på nytt tightere, bare kjekt med input nå og..
 5. Jeg ser egentlig heller ikke vitsen med 412. Har nedgradert fra 8x12 til 1x12-combo
 6. Heja. Som et forsøk i motivasjon på å være mer produktiv, i tillegg til at jeg liker feedback, så tenkte jeg å ha en egen tråd hvor jeg legger ut ting innimellom. Vet ikke hvor ofte det blir, men.. Starter med noe jeg har linka tidligere, men den første hele låta jeg har klart å lage noen gang, og definitivt det mest produktive jeg har gjort i 2016.. Trenger å spilles tightere og renere, pluss vokal hadde gjort seg, og kanskje noe mer gitarfills her og der, men jeg er egentlig sykt fornøyd.. Om det er lov! Trommer er gjort av en kompis, bass og miks av en annen kompis. Om noe
 7. Greia jeg holdt på med i sommer. Mangler vokal og en del gitarfyll, men utenom det så er jeg eeeeegentlig ganske fornøyd til at det er første gang jeg har klart å lage noe som kan kalles én hel låt.. Bass, trommer og mix er takket være noen kompiser! Tittelen reflekterer forøvrig ikke noe annet enn det utrimma skjegget.
 8. ^ Kan bekrefte. Rørforsterkern min, selv på 5 watt, er _ALT_ for høyt til å spille hjemme.
 9. Samme skjer hos meg, men du kan dra tracket tilbake på samme måte som hvis du skal kutte ned på noe!
 10. Jeg bumper likegodt denne her jeg, siden det er aktuelt nå og det ikke er så veldig lett å finne info på det.
 11. Jeg bruker ikke aktivitetsstrøm-tingen, men jeg skal venne meg til å trykke på "forum" istedenfor logoen, så går det fint. Dog er hele prosessen mer slitsom på mobil.
 12. Den har jo alltid tidligere sendt oss til "forsiden på forumet", eller "forumoversikten" om du vil, og det er en relativt vesentlig del av hvordan jeg navigerer meg rundt på alle forum jeg bruker. Kan jo hende jeg er alene om det, såklart, men føles bare litt unødvendig å måtte klikke enda flere ganger Hva om forsiden beholder gitarnorge.no som domene, mens forumet har forum.gitarnorge.no? Istedenfor at forsiden også bruker forum.gitarnorge.no?
 13. Det er forøvrig ikke greit at å klikke på logoen sender deg til forsiden når man er i forumet. Det gjør navigering vanskeligere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.