Web Analytics
Jump to content

Hvor fort shredder DU?


phatman
 Share

Recommended Posts

Da jeg for tiden prøver å trene opp farten min lurer jeg på hvordan det ligger an hos dere andre på forumet.

Kanskje litt overfladisk spørsmål, men hvor fort har du metronomen på når du øver på maksimum kapasitet? Da mener jeg 16-delsnoter minus sweeping og tapping og legato. Ren og skjær picking.

Til kverrulantene her så trenger jeg ingen leksjon i at fart ikke betyr alt, bla bla bla bla...

For øvrig ligger jeg et sted mellom 140 - 150 bpm (før spillinga ikke låter så rent lenger), etter i underkant av tre år som gitarist.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 141
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Den frasen som går fortest unna :ninja:

Metronomen min går dessverre bare til 216. B)

B)

Hehe..Jeg vet ikke hvor fort min går, jeg bruker ikke metronome utenom den som er i guitar pro. Jeg spiller en del Becker musikk så det ligger i den hastigheten en plass. Det er mye sweeping og slikt der, men det er nok alt.picking for og si det slik.

Link to comment
Share on other sites

Jeg går Neil Young en høy gang og kunne skremt vannet av den avdøde Kjell Bækkelund!

Edited by Terrafanatica
Link to comment
Share on other sites

Tipper de fleste her "skryter" på seg endel. Gutter, trekk fra endel bpm, det er lov å være kritisk mot seg selv.

Dette gjelder ikke aiwass - han er nemlig en av de få som har forstått viktigheten med å øve sakte og kontrollert.

Link to comment
Share on other sites

Guest Oscar

hastighet burde ikke være det største målet for en gitarist. Jeg er neppe den raskeste her, men vil fortsatt si at man burde spille nøyaktig i sitt tempo, isteden for å slurve. Så senere blir man raskere.

Link to comment
Share on other sites

Morsomt spørsmål. Men hvis det er greit å bare spille på en streng, frem og tilbake mellom noen toner så går det rimelig kjapt. Spilte den kromatiske leksjonen til Petrucci i 200 for noen år siden. I dag er jeg sikkert tregere, eller kjappere. Uvisst faktisk.

Link to comment
Share on other sites

Tipper de fleste her "skryter" på seg endel. Gutter, trekk fra endel bpm, det er lov å være kritisk mot seg selv.

Dette gjelder ikke aiwass - han er nemlig en av de få som har forstått viktigheten med å øve sakte og kontrollert.

hvem er det som har skrytt på seg endel? han som spiller tregere enn clapton eller han som greier 120? ;)

Link to comment
Share on other sites

Kommer helt an på hva slags fraser jeg spiller.

Den frasen som går fortest unna :ninja:

Trekker tilbake det jeg sa.

Når jeg tenker meg om så har jo hva slags fraser man spiller en betydelig rolle. Men de fleste her skjønner vel hva jeg mener?

Jeg spiller jo fortere hvis jeg bare sitter å spiller 1-2-3-4 eller 1-3-4-1-3-4 på hver streng opp og ned på strengene. Men føler at det er litt "juks" å si at jeg spiller så så fort hvis det bare gjelder slike fraser over.

140 -150 er den "faktiske" farten min som jeg klarer å spille forskjellige ting på uten at det behøver å være megakomliserte fraser da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.