Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Yngtchie Blacksteen

Medlem
 • Innholdsteller

  4 226
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Yngtchie Blacksteen vant dagen sist Mai 8 2018

Yngtchie Blacksteen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om Yngtchie Blacksteen

 • Rang
  Elsker fortsatt Yngwie
 • Bursdag 22. sep. 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Gitarspill, synging, eldre og nyere historie, vintersport, en god whisky, og gjerne en fresk gåtur i ny og ne

Nylige profilbesøk

7 463 profilvisninger
 1. Jeg har aldri spilt i band, mye grunnet skepsis til egne ferdigheter, og mye grunnet at jeg er sjenert, så det blir mest å sitte i stua og klimpre. Inspirasjon finner jeg gjennom å hele tiden ha små mål jeg setter meg, enten det er deler av en sang, noen teoretiske greier jeg har lyst å lære (kjøpte Gambale-bok for ikke så lenge siden, mye nyttig teori der), eller bare fordi det er gøy å spille. Jeg burde bli flinkere til å øve mer målrettet slik at jeg kan spille inn over bestemte backing tracks, det hadde vært nyttig.
 2. Jeg er veldig interessert i gitartimer over nett. Erfaringsmessig har jeg hatt et par timer med Martin Miller, og én time med Scott Jones. Sistnevnte var den mest nyttige, siden han gikk langt dypere, og fant mer grunnleggende svar på det jeg spurte om. Miller var bare helt rå, svært dyktg gitarist med kunnskaper man kun kan drømme om, osv. Nå er ikke jeg en særdeles dyktig gitarist, og jeg er uten tvil interessert i å ta gitartimer i framtiden.
 3. Hm, det går i gammal blues på unge Blacksteen for tiden. Jeg har alltid vært dårlig på å holde fokus, så mye basics har gått meg hus forbi, uten at det faktisk var meningen. Så nå prøver jeg å lære helt standard blues-riff, "turnarounds", klassiske fraser og denslags. Startet med "Born Under a Bad Sign", hvor planen er å få riffet til å sitte skikkelig, øve inn akkordene for å ha et godt holdepunkt, og se om jeg etter hvert får til litt av det King, Clapton, Ford, etc, har gjort på sine respektive versjoner. Deretter har jeg en del andre låter som er aktuelle, med forskjellige elementer j
 4. For et par uker siden gikk jeg inn på finn.no for å se om det var noe kult til salgs. Kontoen var ikke akkurat fullstappet, men man kikker da litt uansett. Da så jeg denne annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=106792354 Nesten litt for godt til å være sant, så jeg sendte umiddelbart en melding og spurte om den fortsatt var tilgjengelig. Joda, og han bodde ikke så langt unna, så jeg slo til. Hentet gitaren neste dag, og den var overraskende god å spille på med tanke på at den bare hadde vært stuet bort over lengre tid. Jeg hadde drømt om å få meg en Strat med lønn
 5. Sånn skal det gjøres: http://www.youtube.com/watch?v=CIsGnjMyAi4
 6. Rocktrond, da. Du som er støttemedlem og greier bør jo kunne se at en tråd med fremtredende Nilsefix-faktor ikke lukter spesielt ferskt. Imponerende bump, forresten.
 7. Freddy jo! Tøff video, og fremdeles en lekker RG du trakterer.
 8. God idé, jeg starter en egen tråd slik at det blir lettere å finne både lenken og de forskjellige bidragene.
 9. Ærlighet er det ingen som har problemer med, men det går an å si det på en hyggelig og hjelpsom måte.
 10. Her kan man laste ned den backing-greia: http://www.scottlernermusic.com/backings/Backing%206.mp3 Dette er Charlie Shaughnessy på Petrucci-forumet som prøver seg:
 11. Jeg lastet ned den backingen og har planer om å gi den et forsøk. Kjutte kan også prøve seg, han vil kanskje ha en annen vinkling enn Alijens. Når det gjelder Cooley så er faktisk den videoen et eksempel på ham i rolig og reflektivt humør. Ikke at det han spiller passer så bra over musikken, men han pleier å være mer in-your-face enn dette.
 12. Crowax her på forumet har også spilt over det backingtracket: http://www.youtube.com/watch?v=XSvanvA7S-A Det samme har Rusty Cooley: Den feilen mange gjør, etter min mening, er at de kun bruker backingen som bakgrunn for gitaronani. Det som er vanskelig er jo nettopp å spille noe som passer til rytmen og akkordene, spesielt når den skifter toneart. Jeg har selv prøvd meg på denne, og synes at det er forferdelig vanskelig å improvisere med bra rytme og intelligente fraser. Jeg venter heller til jeg har utviklet meg mer som gitarist før jeg gjør et nytt forsøk, og kanskje en dag tar sjansen på
 13. Jeg bare følte for å spille fort: Plukke, plukke, plukke...
 14. Bra, hadde ikke greid enda en "Canon". Spillingen var grei nok, men timingen må strammes opp. Pitchen kunne også vært bedre, så du har en del å jobbe med, men det virker som du er på riktig vei. Spilt lenge?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.