Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Floydian

Medlem
 • Innholdsteller

  1 333
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Floydian

 • Rang
  Wikipediholic™
 • Bursdag 11. juni 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesser
  Wiiikipedia <br /><br />(på nynorsk)
 1. Det er ingen hemmelighet at Waters og bandet har alt for mykje spelt inn på tape når han speler live. Eg har lurt på akkurat dei same tinga når eg har sett videoen sjølv, og trur at det er mykje muffens her, i og med at gitaren held fram når Carin går over til keyboardsoloen. Det er mulig at ein får tolvstrengseffekten av at ein høyrer både Carins gitar, og ein førehandsinnspelt gitar.
 2. Nå har me fem timar matte fyrste året, og tri timar matte andre året, til saman åtte timar.
 3. Musikklinja er så og seie allmenn, med musikk i tillegg. Derfor må du vere førebudd på å jobbe mykje. Eg går andre året nå, det er veldig kjekt, men òg travelt. Når det gjeld kunnskapsløftet, har det ført til meir allmennfag på musikklinja, til dømes tri fleire timar med matte, så det er forskjellar.
 4. Stemmer nok det, fantastisk konsert.
 5. Hehe, neidå, på ingen måte; heller inspirert av innøvelse av Händels edle verker Balansering kunne nok vore lurt ja; eg spelte inn alle stemmene på likt volum, og tenkte ikkje meir over det
 6. Takkar, innspelinga var eigentlig bare ein artig, liten spøk.
 7. Tonen er bare gitaren plugga rett i opptakaren
 8. Ja, du leste rett, her kan du høyre versjonen eg spelte inn her om dagen: http://www.soundclick.com/ymse Ein del rusk er det, men det får våge seg
 9. Fint initiativ, men kanskje litt for mørke fargar? Mange av dei "store" nettsidene rundt om i verda satsar på lyse design, det gjer det lettare å lese.
 10. Ein må følgje skalaen og akkorden. Det er etter mi meining inga enkel oppskrift, ein må snarare lytta (og tenka) seg fram til kva som høver.
 11. Heilt fantastisk! Sikker på at du ikkje vil røpe kor du finn backingtrackane? Eller ein annan stad med kule backingtracks?
 12. Fantastisk bra http://www.youtube.com/watch?v=2ErrWacVEks Dette er òg sjukt!
 13. Eg har den med eitt element (CC1), den spelte meir enn høgt nok til ein konsert i ein stor gymsal (grøss) utan oppmikking. Og det var med trommer og andre instrument. Sant å seie hadde eg den berre på litt over halvt volum.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.