Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

aiwass

Medlem
 • Innholdsteller

  3 167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om aiwass

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Musikk, styrketrening

Nylige profilbesøk

2 703 profilvisninger
 1. abefaler deg å sjekke ut Misery Index også. Et av de bedre deathgrind bandene. <- nyeste låta <- Konge låte fra det første albumet Jeg har hørt dem, er bare ikke noen stor fan.
 2. Jeg skal utvilsomt se Necrophagist. Origin kan også bli artig.
 3. Jeg har ingen tro på vib-systemer uten låsbar oversadel, foruten muligens Steinberger-designene (som jo fungerer litt som FR, bare at strengen faktisk slutter ved 'låsen'). Parker-gitaren min har visstnok et av markedets beste vib-systemer, og likevel blir den ustemt av tremolo-bruk om ikke jeg kjører det gamle "stemme med vib-armen"-opplegget, som medfører at gitaren blir ustemt av vibrato og bending istedet, inntil jeg igjen bruker vib-armen. Forøvrig digger jeg ikke kniveggdesign på vib-systemer. Her synes jeg Parker, Steinberger og Vigier har et bedre konsept enn FR.
 4. Det er som alt som trenger vedlikehold. "Use it or lose it."
 5. Jeg har tidligere siklet på den til venstre der. Aldri prøvd en, dog, men de skal være svært bra.
 6. Huff, beklager Fiksa det nå... Fikset hva? Jeg bare lurte på om du var andreassk/Cerebrum fra TF...
 7. En trenger ikke spille kvantisert for å spille rent. Det går fint an å bruke kreativ rytmikk og dynamikk selv om høyre og venstre hånd er synkronisert.
 8. Leste i en test at de faktisk spilte 51% så rent som Gilbert, men det var tilsammen da. Så du tar nok feil der lissom... Til sammen? 25,5% hver jevnt fordelt, altså? I rest my case... Ups, du kan jo matte jo... Blir ikke sånn serru, dersom en av dem spiller lavere enn 51 må den andre ha spillt høyere enn 51 for å kompensere for the loss. You see? Det var jo derfor jeg sa jevnt fordelt.
 9. Leste i en test at de faktisk spilte 51% så rent som Gilbert, men det var tilsammen da. Så du tar nok feil der lissom... Til sammen? 25,5% hver jevnt fordelt, altså? I rest my case...
 10. Hverken Batio eller Cooley spiller halvparten så rent som Gilbert.
 11. Zakk spiller ikke så fantastisk rent, nei. Han er ingen håpløst slurvete gitarist, for all del, men jeg vil på ingen måte si at han spiller veldig rent og presist. Slike betegnelser er i mine øyne forbeholdt f. eks. Paul Gilbert.
 12. Usmakelig er nå en ting, men ikke noe lidenskap? Fyren har bedre, mer uttrykksfull vibrato enn så å si noen annen. Om noe er usmakelig ved spillet hans, så er det kanskje at han spiller med for mye lidenskap!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.