Web Analytics
Jump to content

Chinese democracy slippes i mars


Rohde
 Share

Recommended Posts

De kan umulig være særlig populære blant gutta i plateselskapet...

Nei, plateselskapet ga jo ut en best of samling uten deres samtykke for å dekke over utgiftene. I fjor tilbød de Axl en million kroner hvis han fikk det ferdig, noe han dret en lang marsj i.

Link to comment
Share on other sites

eneste grunnen til at jeg ikek ber folk slå av guns er jo pga slash, hater vokalen til axl, og han oppfører jeg som en jævla idiot

Nåda! Guns n' Roses er jo Axls påfunn... En gang i tida var det han og Tracii Guns som starta det, så uten Axl, ikkeno G'n'fckn'R! Og for min del tror jeg ikke jeg ville hørt på de dersom f.eks Scott Weiland hadde vært vokalist.. Weiland er flink han! For all del, men uten Axls fandenivoldske vræling så hadde mye av lufta gått ut av de! Smakssak såklart, og jeg skal ikke påstå annet en at jeg snakker om hva jeg syns men Velvet blir litt for slapt...

Drittsekk, javisst! Men noen av oss syns rock er bedre med plenty øl eller verre innabords og med brekkjern i neven. Det handler kanskje ikke så mye om musikk som bare det å være en harry tulling, men hvor teit det en måtte gjøre meg kan jeg aldri nekte hvor hysterisk festlig det er!.. Dette er ingen forsvarstale for all den dritten Axl har funnet på blandt annet mot alle de stakkars damene som har fått gjennomgå av han, det står han ene og alene om å måtte ta konsekvensene av, men om man liker folk eller ikke har mer med hvilke assosiasjoner man får sett i lys av hvordan man ser seg selv, og derfor får det heller bli ditt korstog mot hva det en måtta være du syns er det som nettopp gjør Axl så fæl at du kanskje helst så en G'n'R uten han.

Og hva plata angår, så håper jeg aldri annet en at det som kommer er av det gode samme fra hvem og hva omstendighetene er... Jeg har mine tvil, men det hadde faenmeg vært kult med et evig monument av et rockemonster!!! Om ikke anna for å kunne ha temafesten "Ha-ha-ha-hva-sa-jeg" hvor flosshatter, bandana, whisky, brøling og rå heavy skal være tema. Med andre ord akkurat det samme som "Rust-in-piss-G'n'R"-festen dersom plata blir tidenes flopp...

Link to comment
Share on other sites

Guns N' Roses er ikke det samme uten Slash.....

Øøøh... Nei? Såklart ikke! Det var vel såvidt jeg kan forstå ingen som sa noe anna heller? Om du sikter til mitt inlegg så ville jeg bare påpeke at selv om SLash er den i G'n'R man liker best (kanskje tilogmed den eneste man liker) så kan man ikke late som om bandet faktisk ikke ble starta av Axl Rose og Tracii Guns! Jeg sier ikke noe om at det "var bedre med bare de to eller noe", men nå var det engang sånn det bandet faktisk ble starta! Men det G'n'R vi kjenner og digger i dag hadde ikke vært det samme om Slash ikke hadde blitt med i "Axls band" :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.