Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Coff

Medlem
 • Innholdsteller

  897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Coff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Grimstad Rock City
 • Interesser
  musikk, bil
 1. Klarte... hmpf... 14 (og jeg som har studert musikkhistorie!). Det funker veldig ordentlig med Opera på WinXP hos meg, i alle fall.
 2. Hellacopters - I'm in the band. 12" singel, picturedisc med pizzatrykk (hellacopterslogoen er skrevet i tomatsaus), levert i noe som ser ut som en original pizzakartong. Singelen er trykket i 1500 eks, regner med at det kvalifiserer som sjelden? Har også DumDum Boys' single "Ikke Faen" (noe pappa klikka på da han dukket opp på rommet mitt en gang jeg spilte den), den er visst også gitt ut i ca 1500 eks.
 3. For en kjæreste du har! Enten er hun verdens snilleste, eller så har hun ur-dårlig samvittighet for noe du ikke vet om ennå Bra gitar du har fått deg, jeg har hatt min LP Studio i 11 år snart, har ingen planer om å bytte!
 4. Tilfeldig rekkefølge, klarer ikke å sette favorittbandene opp mot hverandre. The Beatles Guns N' Roses Kaizers Orchestra Turboneger Green Day AC/DC Pink Floyd (uten Syd Barrett, og stort sett bare med Roger Waters) Solenby (Artist, ikke band (http://www11.nrk.no/urort/user/?id=2196) Johnny Cash De Lillos
 5. Jeg hører akkurat nå på Oh, Darling (fra abbey road), og jeg synes gitaren der er noe ustemt i forhold til bassen, eller vokalen, eller whatever. Er det bare noe jeg innbiller meg, eller er det flere som har hørt det samme?
 6. The Beatles - Abbey Road Hellbillies - Røta Hmm.. blir av og til litt imponert over hvor shizofren platekjøpene mine er... en gang kom jeg ut av platekomp. med Lacuna Coil (goth-aktig) og Dixie Chicks (pop-country)...
 7. EP'en heter Planetarium, ja. Og jeg tør å påstå at de har blitt enda bedre siden du så dem for et par år siden.
 8. Jeg har 21th aniversary edition, det er cd'en pakket inn i en svart bok med bilder og internasjonale plateomslag. Bl.a. er det bilde av den russiske versjonen, hvor alle titlene står med russiske OG engelske bokstaver.
 9. Jeg røyker ikke tjall selv, men jeg vil anta at Pink Floyd - Dark Side og Wish you were here er fine røykeplater. Ellers vil jeg tippe at Sgt Pepper og andre psykedeliske beatlesplater funker bra.
 10. Det viktigste med en gitarkabel, for meg, er at det er gode plugger i begge ender. Og med gode plugger mener jeg Neutrik, etter min mening de eneste pluggene som funker. Vel, de ser litt store og klumpete ut, men så skal jeg heller aldri på fotosession med gitar og kabel. Når det gjelder selve kabelen, syns jeg Klotz har veldig gode ledninger, myke og smidige. Og nei, jeg bruker IKKE 3-400 kroner på en ferdigloddet kabel. Kabler bør koste maks 20-30kr/meter, pluss plugger.
 11. Det bør du absolutt gjøre. Bandet er veldig bra live, selv om de er noe inadvendte på scenen.
 12. Bergensbandet Syme spiller på Charlies i KrSand i morgen (09/11). Syme spiller... hmm... pop/rock/elektronisk/jazz-greier, noen sammenlikner dem med Mogwai. Sjekk ut Symes hjemmeside for smakeprøver på musikken.
 13. Tenkte på en slags søkemotor for mer eller mindre alle plater, sånn at man kunne taste inn bandnavn, tittel, evt plateselskap eller nasjonalitet. Men det ville vel vært en enorm søkemotor...
 14. Er det noe sted man kan finne ut hvor mye en plate har solgt, bortsett fra å ringe til EMI, Sony, Parlophnoe etc?
 15. Pruting er jaggu meg lurt, det gjør jeg alt for sjelden. Burde vel ha pruta på den genseren jeg kjøpte for 899,- her om dagen... Sist jeg pruta var da jeg kjøpte meg bil for 2-3 uker siden, fikk den fra 25,000 til 22,000. Første gang jeg pruta var da jeg fikk med plekter, verdens dårligste nylonreim (som rakna etter 4 mnd...) og 3 meter ledning da jeg kjøpte meg Les Paul som nykonfirmert. Jeg trodde at sånt fulgte med, og sa "jeg får vel med kabel og reim, vel?", og ante ikke at sånt var ekstravarer. Men når jeg kjøpte gitar til 9999,- og forsterker til 3500 er det vel ikke for mye å be om
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.