Web Analytics
Jump to content

kanonjon

Medlem
 • Posts

  2,691
 • Joined

 • Last visited

About kanonjon

 • Birthday 11/25/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Arendal
 • Interests
  Bass, Musikk

Recent Profile Visitors

3,402 profile views

kanonjon's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1

Reputation

 1. Bass er mitt instrument, og det vil det alltid være! Men det er flott å se deg så aktivt, Martin. Satser på at det blir spilling på meg etterhvert. Takk forresten
 2. Omg, Im back! Grunnen til mitt fravær har vært enkel og greit. Synes ikke musikkmiljøet er så stort her i Arendal, så har ikke hatt mot eller lyst med å spille bass for tiden, for å si det slikt. Men kanskje jeg kan få til noe nå. Jeg får vente å se.
 3. Jeg har solgt han 2 basser, kjapp og flott handel. Lett å kommunisere med, betaler raskt og holder sine avtaler. En skala fra 1 til 10. 11! "This one goes up to eleven!" Kun gode tilbakemeldinger fra meg! Edit : Solgte også en preamp til han! Han har faen bedre hukommelse enn meg! Hehe.
 4. kanonjon

  High end Jazz bass!

  Headstocken ser like karakterløs ut.
 5. Selv om en sang kan klistre på hjernen din, så betyr at ikke den er bra for det. Bare tenk på alle de landplage sangene som kommer ut hvert år. Fairytale er en av de.
 6. Hvorfor det? Gutten får unødvending mye berømmelse og folk skryter han opp i skyene. Det er ingenting spesielt med Rybak. Og det går ikke et sekund før noen må spille den forpulte sangen hans og vise fram trynet hans på tv. Og det værste er at folk flest tror at en seier i MGP er en stor begivenhet for Norge som nasjon. Hva faen? Vi har viktigere ting å holde på med. Så igjen... Fuck Rybak.
 7. kanonjon

  High end Jazz bass!

  Greit at det er en god bass, det er det sikkert ingen tvil om. Men den headstocken er den mest karakterløse og kjedeligste jeg har sett. Ser ikke ut som at han fyren har lagt mye arbeid i den. Og når man(vet ikke prisene på disse) bruker en del penger på en custom/butique bass, så skal jo bassen se litt spesiell ut, men det gjør den ikke, ihvertfall ikke med den headstocken. Er som å se Anne Rimmen med bart. Sånn er det.
 8. Oppdatert, har solgt Fendern.
 9. Har nedlasta skiva *cough*, går til innkjøp av den snart. Jeg digger denne plata, tror ikke det blir mer viking metall enn dette
 10. Fikk solgt Geddy Lee'en for 5500kr forresten, glad at jeg trakk annonsen, her, hehe. Var vel litt desperat etter penger.
 11. kanonjon

  High end Jazz bass!

  Enig, må være den lateste og meste elendige headstock noen gang jeg har sett. Men, go go, Metro
 12. Kjører budrunde nå, flere er intresserte
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.