Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Rohde

Medlem
 • Innholdsteller

  388
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rohde

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.muteweb.tk

Profile Information

 • Bosted
  Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mulig hun er nevnt, for jeg vet ikke navnet, men Richard Bona hadde i flere å en kvinnelig gitarist i bandet sitt..
 2. Hva slags instruksjonsbøker/videoer anbefales? Flytter til Paris om et par måneder, tenkte å bruke noe av fritiden på å sette meg mer inn i jazz.. Har en viss oversikt over mye av det grunnleggende, men er fremdeles så langt fra noen jazzgitarist som jeg kan bli.. Vurderer denne.. Hvilke instruksjonsdvd-er er å anbefale? Er glad i musikken til Mike Stern, Pat Martino, Pat Metheney, George Benson og egentlig veldig mange andre.. Allsidig smak På forhånd takk.
 3. Gluke; Berklee ER faktisk prestisjetung da.
 4. Formulerte meg dårlig, kan selvfølgelig blues-skalaen i alle fem posisjoner, var bildefilen jeg var ute etter . Og ja, er en idè å la han skrive den ned, har gjort det med noen andre, men akkurat denne karen er utrolig utålmodig og vil helst spille malmsteen før han kan spille Ac/Dc. Så prøver å medisinere han gradvis uten å drepe lysten hehe. Så får noter, jazzteori og det man vanligvis lærer hos en lærer komme litt senere.
 5. Ja, jeg VET det kan googles, og jeg VET det kan lages, men greia er at jeg har dårlig tid nå . Skal innføre bluesskalaen for en elev etterpå, og trenger da en oversikt med alle fem posisjoner jeg kan gi til han. Har noen en bildefil liggende eller en url? Vet det har vært her før, men er litt for lat til å søke just nu.
 6. Hei, fant det ut på egen hånd. Det neste jeg lurer på nå er hvordan jeg får åpnet Battery (trommeprogrammet) i Cubase!
 7. Hvordan Får jeg vekk forsinkelsen fra MIDIbrettet til pc-en i Cubase SX 2.01? Det er buffer sizen som skal senkes ikkesant? Finner ikke ut hvordan man gjør det...
 8. Rohde

  Talent

  De kineserne, de kineserne...
 9. skjønner ikke helt fascinasjonen din peri....
 10. Powermetall er herlige saker . Det samme er mye av det de spiller på VG-lista...
 11. så det på Roskilde. Stod ganske langt bak, men var helt trollbundet hele konserten!
 12. Noen bruker flytende plaster på fingertuppene. Når jeg begynte å spille kontrabass, fikk jeg nærmest kjøttsår på fingeretuppene. Men kunne jo ikke ta pause fra øvinga! Tok ikke lang tid før såra grodde, og jeg var herda som pokker. Moralen er: Spill på! Edit: Dette var faktisk Peri som svarte, ikke Rohde. Vi deler data på jobben, og glemte å logge meg på selv...jaja, denne gangen handlet det hvertfall ikke om at gibson er fender, eller teletubbies;)
 13. Til mitt forsvar kan jeg nevne at det ikke er meg personlig som startet denne topicen. Det var en kollega (som forøvrig også er medlem på GN) som utnyttet muligheten da jeg i et svakt øyeblikk glemte å logge av kontoen min. Men har jo fortsatt da. Men uansett. kan godt legge tråden død nå..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.