Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AlexanderT

Medlem
 • Innholdsteller

  942
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AlexanderT

 • Rang
  Untitled
 • Bursdag 26. nov. 1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://alexander.teinum.no/

Profile Information

 • Bosted
  Kristiansand
 • Interesser
  Trommer og gitar, jazz og rock, øl og vann. Det er mine interesser.
 1. Du har fet attitude! Er litt sånn skittent og aggressivt. Det er jo det som er viktig. Kom på tre ting som kanskje du burde se litt på: 1. Stem gitaren 2. Prøv å hold jevnt tempo gjennom hele sulamitten 3. Pass opp for strenger som egentlig ikke bør spilles på
 2. Hm... en kamerat av meg sin kamerat sin bror vant 750 K. Så syntes jeg at det er leit at det aldri er jeg som vinner i Lotto. Sjanger? Alternativ blues! Her
 3. Det var i et n00b-bluesband jeg fant bandet nåværende gitarist, Johnny. De ble ledet av en haug med 50+ år gamle menn. Repertoaret var vel Cream - Sunshine Of Your Love, Albert King - Oh Pretty Woman. Begge anbefales.
 4. Når jeg ser sånne hilighta ord på forumer så blir jeg helt sprø, fordi jeg tror at jeg just har brukt søkeren uten å kunne huske det, og at den har belyst noen tegnstrenger for meg. Så oppdager jeg hver bidige gang at det er ei jente. Eitranes!
 5. Om du har sjans for å strekke deg til et litt høyere prisnivå (den måtte bare komme, hva?), så har jeg god erfaring med Bad Cat Cub II. De låter knalltøft til det meste som rocker. ENGL Screamer 50 comboen har jeg hatt, og den likte jeg ikke noe særlig.
 6. Leste et gammelt EQ magasin fra 1994 i går hvor det stod omtale med Steely Dan som brukte in-ear for å få studiolyd live, siden det var det de var vant med. De trodde en stund at responsen fra publikum var helt fraværende, siden de ikke kunne høre dem. De planla å avlyse resten av konsertene, inntil de oppdaget hva som var problemet, og det ble rettet to mikrofoner mot publikum. Dermed skjønte de også at de hadde fans, og turnéen fortsatte allikevel. Med andre ord så er det noe å tenke på hvis kontakt med publikum er viktig. Har ikke testet in-ear selv, men er litt nysgjerrig på det jeg også.
 7. En miks mellom Hendrix, Metheny, Henderson, Jeff Beck og Buddy Guy hadde vært perfekt.
 8. Liker godt de to 30 år gamle spiralkablan som jeg og Johnny i bandet fant på en lokal musikkbutikk.
 9. Var mye bra der da! Vet ikke åssen situasjonen er nå, men timingen burde du jobbe knallhardt med. Du har mange fine idéer, og de vil komme frem mye klarere om du er mer presis med rytmene. Ikke bare å lande på 1, 2, 3, 4 etc., men også alle underdelingene.
 10. Ser ikke helt for meg Roar i kor da Hm, nei... det kunne ikke blitt et hvilket som helst kor. Noen som vet om det finnes growlekor?
 11. Jeg VISSTE at Will Smith hadde stjålet den frasen fra et sted! Hehe. Det var ifølge McLaughlin det Miles Davis visstnok sa da han så Jimi Hendrix for første gang.
 12. Næh, beskrivende. Dessuten delte du det ikke, og bare det er gull i boka mi (les: vreng nivåer) Yeah! Lenge leve Språkrådet! Hehe.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.