Web Analytics
Jump to content

Aporia - Live at Isegran


Peri
 Share

Recommended Posts

Vi hadde en ganske morsom gig forleden. Morsomt fordi det var mange folk i publikum (I alle fall et par tusen når vi spilte), og fordi scena var stor. Veldig stor. Det var også litt uvant og vemmelig med så stor scene - men det setter vi på kontoen for nye erfaringer. (Sto sikkert ti meter fra trommisen:) )

Det som for så vidt også var morsomt med denne giggen var at vi varma opp for to av VERDENS trolig mest harry artister: DDE og CAROLA!!!! Det blir ikke mer harry. Men her kommer en liten videosnutt:

Lav kvalitet:

http://www.aporia.no/filer/aporia_dde.WMV

Høy kvalitet:

http://www.aporia.no/filer/aporia_dde_high.WMV

Gitarister sjekk ut låt nummer to for litt snacksy gitarspill og ikke minst lyd...Janaxel er medlem her på forumet.

Og sjekk ellers ut den sinnsykt sexy bassen til bassisten.... :wink:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Laster ned nå, men det tar så føkkngs lang tid.

Hva er det forresten som får folk til å ville varme opp for DDE og Carola?

Lite entusiask publikum ja, folkens, men det er vel strengt tatt greia på slike ting. Er noe helt annet på våre egne konserter:)

Hva får folk til å ville varme opp for DDE og Carola?

Har du sett danserne til carola? For ikke å snakke om kordamene? Carola selv er heller ikke så halvgæærn for alderen. Nei, pokker - de er mer enn god nok grunn i seg selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.