Web Analytics
Jump to content

Peri

Medlem
 • Posts

  1,580
 • Joined

 • Last visited

About Peri

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.windingstad.net

Profile Information

 • Location
  Fredrikstad
 • Interests
  Musikk

Peri's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1

Reputation

 1. Veldig pen. Vil ha.
 2. Det er garantert smart å ordne dette på forhånd. Men jeg er nok for lat. Kjenner mange musikere som reiser verden rundt med sine instrumenter, og ingen av dem bryr seg med å ha papirene i orden. Vil tro det er lettere å snakke seg ut av det med et tydelig brukt instrument enn et splitter nytt...
 3. Peri

  Bass/Fløyte-jam

  Spiller på en aktiv Sadowsky Metro bass. Men det har ikke noe å si, for det hummer uavhengig av om jeg har koblet i bassen eller ei. Mistenker at det må være jordingen eller noe (bokstavelig talt) i den duren.
 4. Peri

  Warwick

  Den gamle Warwick Corvetten min er en av de bedre bassene jeg har spilt på. BItter for at jeg solgte den igrunn:) Billig, god kvalitet, lettspilt og fin lyd.
 5. Peri

  Bass/Fløyte-jam

  Hei hopps. Nå har jeg ikke vært her på lenge, for jeg har heller ikke spilt på en god stund. Men i kveld var det tid for å tørke støvet av bassen igjen. Resultatet ble som følger: flutebassjam.mp3 - 1.53MB En liten jam med bass og fløyte. Grunnen til at jeg spiller fløyte er rett og slett at jeg miccet opp forsterkeren - og tenkte at når jeg først har miccen fremme kan jeg teste det og. Uansett: Forsterkeren lager en irriterende "humming" - og det hjelper ikke med ground lift. Forslag til hva det kan være? Det var forresten en drit side å laste opp låta til, med mye popups og greier...forslag til noen mer effektive tjenester (som ikke er myspace, o.s.v)?
 6. Peri

  Pickup

  Shadow duger nok for deg en god stund:)
 7. Grattis! EN av får butikkbasser jeg synes ser bra ut...
 8. Peri

  Rockebassfjas

  Nei, men synes lyden blir fetere rett og slett. Jeg liker faktisk best å øve med metronom.... Er så veldig avslørende når du bommer selv med et millisekund... Men hver sin smak:)
 9. Peri

  Rockebassfjas

  Yeah, stemmer. Brukte en standardinnstilling som heter pick compressor eller noe, hehe. Og apropo plekter, merker det var vanskelig å spille tight. Tilbake til metronomen:)
 10. Peri

  Rockebassfjas

  www.myspace.com/windingstad Lekte meg litt med en ampeg plugin til garageband i gaar kveld. Synes bassen laater fett (bortsett fra at den er utight: ) paa mine höytalere, men er veldig aapen for innspill om hvordan faa fetere rockelyd. For rock er noe jeg overhodet ikke kan.
 11. Peri

  ZOOM B9.1ut

  Yeah. Alternativet er jo POD XT Live...og dersom den er like bra som gitar-podden, så er jo det et godt alternativ.
 12. Peri

  ZOOM B9.1ut

  Virker temmelig lekker.
 13. Basser: Sadowsky MV4 Douglas 6-strenger Utstyr: Thunderfunk amp Schroeder 12x10 Cab Sølvfarget Korg stagetuner Behringer vrengpedal EBS funky filterpedal. Husker pokker ikke hva det heter akkurat nå. Og en dødsfet kontrabass.
 14. Eller så kan du bare stikke på butikken og kjøpe en standard jazzbass. Koster ikke 20 laken, men funker nok til det meste;)
 15. Peri

  Strenge-tråden

  Hmm, kanskje jeg skal investere i et par DR-strenger neste gang, da. Husker min basslærer formulerte seg i temmelig liknende ordelag som Walker her.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.