Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

JonnyPonny

Medlem
 • Innholdsteller

  704
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om JonnyPonny

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

1 472 profilvisninger
 1. Ser veldig, veldig bra. Hadde det ikke vært for pris og frykt for tolex ville jeg prøvd selv.
 2. Like greit å få det fast etablert. Forumet kunne jo gjerne het Regnbueklubben. Også noe å ta opp mens du er i gang.
 3. Jeg har aldri funnet frem stridsøksa en gang, men men. Britisk hardrock metal og tar pedaler bra? Da har man ampen der. Jeg gidder jo ikke å si jeg ikke har rett når jeg vet jeg har det.
 4. Aj! Glømte jo at dette var Kjell Magne Forumet: Antimobbing og Gode Verdia. Tilgi meg.
 5. Jeg vil gjerne skyte hver og ett wannabe-det-som-er-stort-i-usa-at-the-moment-band i Halden. Det kryr av dem der. Prøver altfor hardt.
 6. Minns da også at noen her sa at VK'en ikke låter som en Marshall Danny. Om man skal spille en spesiell type musikk, og en viss amp til de grader levere varene, hvorfor gå med noe annet? Thats all.
 7. Herregud, det er en fyr som oppgir hvilke krav han har, og hvilken amp som er best til å fylle dem. Da må vel jeg få være litt bastant og heie på en amp jeg VET funker perfekt til det, en amp du forøvrig ikke har prøvd (og likevel gir fyren "ekspertråd"). Hvorfor anbefale en amp som i _utgangspunktet_ koster 10 000+ om han skal bruke 3-4 lapper? Jeg nevnte at Marshall'en gjør seg best med en del ekstrautstyr, men man kan fint kjøpe kun ampen enn så lenge og ha flott utbytte av den. Dessuten kunne jeg ikke skjønne hva en 5150 hadde i denne tråden å gjøre når du var så fokusert på å kun finne
 8. Hva? At mikkene ikke spiller så stor rolle? Mikkene spiller en diger rolle, og mikker låter DRASTISK forskjellig fra hverandre. Grad av treverk har også mye å si for EMG mikker.
 9. Hvorfor i alle dager snakker du om pedaler og 5150 når trådstarter ikke er ute etter det eller har råd til det? 5150 er ikke en amp jeg ville brukt pedaler på selv, men den har veldig lite formål i denne tråden. Dessuten etterlyste trådstarter en amp som faktisk tar pedaler bra, og som han kan spille Maiden med. Om Maiden er stilen tviler jeg på at man har så veeeldig utbytte av en 5150. Har ikke testet dem side-by-side, men den skal iallfall gjøre det. Jeg hadde bare heller gått for Splawn for de 12-13 lappene 800'en koster.
 10. Jeg har fire gitarer med nøyaktig det samme treverket, formen og EMG81 i bro. Låter helt forskjellig. LTD400 og oppover er knall gode importer. Men ESP Standard er følgelig bedre. Åge i Danmark har mye billig ESP for tiden.
 11. Haha! Dette ble jo brått til fantastisk humor. Så jeg hadde rett angående de manglende antennene. Ingenting er et sårt punkt for noen, men når noen lager fire-fem poster i en og samme tråd om hvor forferdelig et band er pga teknikkene de bruker, så må man lure på om denne personen faktisk skjønner hvordan han/hun oppfører seg. En ting er "det synes jeg suger", en annen ting er "Herreguud, de spiller jo bare sånn og sånn og sånn, det er jo heeelt grusomt, at noooen kan liiike deet", og det en fire-fem ganger. Dessuten snakker jeg om den typiske personen som oppfører seg så jævla cocky og bess
 12. Herrejemini. Om det faktisk bryr deg i det hele tatt så får du heller fokusere litt mer på hvordan du oppfører og ordlegger deg her. Virker jo som den typiske krangleklatten/frekke besserwissertosken som lurer på hvorfor noen slo ham ned til slutt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.