Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

EivindS

Medlem
 • Innholdsteller

  864
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om EivindS

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 1. På veggene ville jeg brukt akustikk plater: Hvis dere skal ha et kontroll rom og et innspillingsrom, så ville jeg laget alle vegger først. Deretter lagt seperate gulv og lydhimling. Det hele kommer ann på hvor mye penger dere har, hvor seriøse dere er, og hvor profft resultat dere har behov for. Det er klart at i utgangspunktet bør du ha en dobbel lydvegg rundt hele, samt mellom kontrollrom og innspillingsrom. Du bør ha dobble lag med gips på begge sider, samt et lag i mellom, pluss klaring. Flytende gulv samt. lydhimling i hvert rom osv.. Men hvis du begynner og skal måtte tenke på ALT.
 2. jeg ville gjort noe sånt (for og ikke gjør for mye utav det). Det beste er selvfølgelig og lage doble vegger, separere alt ifra hverandre, blabla.. men når du har en betong vegg fra før, og for og spare plass, så ville jeg prøvd og satt opp en enkel vegg med klaring til betongveggen, slik som jeg har tegnet nedenfor.
 3. ligger masse tabs på big bangs uoffisielle fanside : http://home.no.net/effex/
 4. hvilken versjon bruker du ? trykk f2 for og få opp transport panelet.
 5. husker jeg jobbet på goe gamle sagevik musikk for 8 år siden i arbeidsuka.. satt bare og spillte trommer og gitar, og ble våt i buksene når jeg måtte ekspedere kunder
 6. ville nok skifta andre ting, før stemmeskruene, for og få bedre sustain, men det er kanskje bare meg? .. Og tilbake til det andre spørsmålet mitt.. du skrev at "hadde tenkt og kjøpe en musicman petrucci, men det ble en olp for jeg fant ingen" ... Hvem i allverden går rundt og tenker på å kjøpe en gitar til rundt 15000, men så finner du ingen som selger, også kjøper du en til 1500kr ?? .. virker litt skryt i mine ører, men.. hele inntrykket mitt av deg virker forsåvidt litt skryt :-) ... har du noe liggende som du har spillt inn ? .. har på følelsen av at du er mer showoff enn flink :-D .. ba
 7. Vi har jo to avdelinger i Sagevik - Sandnes og Stavanger. Snakker du om den i Stavanger, eller begge? :mrgreen: Tenkte hovedsakelig på den i Sandnes (kvadrat), men den i Stavanger er ikke noe bedre.. Der har du han rare med brillene som ikke vet forskjellen på en gitar og et piano..
 8. du kan jo prøve og ta den med til sagevik, men det er stort sett ingen der som har peiling.. jobber bare tilbakestående snåle folk der ute .. prøv heller musikk senteret i sentrum..
 9. hubahubi: hvis han ikke engang vet hva en preamp er, så tror jeg ikke han skal ha en til 25000 ihvertfall ;-)
 10. Er jo ikke lenge siden satriani spillte på marshall, så ...
 11. dobbelklikk høytalerikon nedi hjørnet (alså slik at du får opp windows mikseren). Gå deretter på Alternativer -> Egenskaper Så velger du innspilling (står nok på avspilling fra før) Der hykker du av for de kanalane du vil mikseren skal vise (i ditt tilfelle mic). Så trykker du på avansert (under faderen). Hvis du ikke har en knapp som heter avansert så går du opp på alternativer igjen og velger avanserte egenskaper, så skal den dukke opp. Når du så kommer så langt skal du kunne velge om "microphone boost/mic preamp/mikrofonforsterkning" osv (alt etter lydkort/norsk/engelsk), skal være
 12. bare for å ha nevnt det.. hvis du bruker mic inngangen til og ta opp med, så må du huske og skru av mic preampen.. ellers vrenger det som fy..
 13. Det er to måneder siden :roll: Bove meldte seg inn for 15 måneder siden... mersom 3 mnd'r ??
 14. De lager vell alt selv.. Lager gibson gitarene sine selv, eller bare lakkerer de dem ? 8)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.