Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Per

Medlem
 • Innholdsteller

  2 303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Per

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Det våte vest
 • Interesser
  Musikk

Nylige profilbesøk

2 411 profilvisninger
 1. Ble til at jeg lånte meg en annen gitar, får se på loddingen en annen dag. Konserten gikk forøvrig ganske bra
 2. Hvordan gjør man det?
 3. Jeg skulle så inn i min fagre Fender. Jeg skal ha konsert om 2 timer fra dette tidspunkt, og merket mye støy fra gitaren. Så jeg åpnet "jack-gropen" (altså hvor man plasserer jacken ()), og skulle fikse litt på fjæren. Men så skjedde det, uten noen drastiske bevegelser ble de to ledningene som kommer fra inne i gitaren somkobler seg med "jack-gropen" kuttet av der de "connecter". Hva skal jeg gjøre? Er konsert om to timer! Trenger kjapt svar! Mvh. Pe(tte)r
 4. Ah, dunno, hørte dette fra en kis på skolen i dag, han sa iaff at dette var noe krf hadde startet med. Sorry for det!
 5. Haha, krf... Har ikke noe imot kristne generelt, de er somregel greie mennesker. Men kristendommen og religion generelt kan egentlig suge meg hardt tbfh. Kommer ikke engang til å gi dette en tanke... -Eller jo! Jeg tror jeg tar en aiwass.
 6. Two thumbs up! Utrolig bra, hørtes veldig tight ut, og dere virker som dere kan sakene deres. Grei kvalitet på klippet og. Har egentlig aldri vært noe særlig glad i country, men dette her er virkelig unntak Keep it up!
 7. Hahaha, lejs holder ennå standarden?
 8. Seigmenn, Turboneger og Jokke er vel de jeg hører mest på. Men hører ikke særlig mye på norsk musikk til vanlig da. eSkills, fra bf?
 9. Oh shit, dette var seriøst elendig. De har ikke prestert å lage noe særlig bra siden starten av 90-tallet(dog, er noen bra sanger på Load og ReLoad). Men synes faktisk ikke den andre sangen som kom ut på nettet for lenge siden er ganske OK. Men men, må vel iallefall høre noen av sangene når de gir ut albumet, du vet aldri, kanskje det blir litt bra! Helt riktig.
 10. Jeg har en Fender Japan stratocaster, texasgreie(husker ikke akkurat hva den het akkurat nå, kan finne ut senere ) Iallefall, når jeg kobler den til forsterke og øker volumet og for på endel distortion, kommer det en forferdelig støy, er umulig å spille inn noe osv. med den støyen, mister faktisk motivasjonen til å spille. (Ja, har testet det på flere forsterkere). Men hjemme har jeg en Peavey 30 watts rørforsterker. Men når jeg holder fingern på selve "cabelhodet", eller den dingsen man putter inn jacken, (helt fælt å se hvor mye jeg har glemt på den tiden jeg ikke har spilt særlig gitar).
 11. Fett. Tool er et band som virkelig fortjener publisitet. Likte 10.000 days veldig godt, men spesielt Vicarious
 12. Vicarious er så utrolig digg, gleder meg utrolig mye til albumet kommer. Har ikke lastet ned de andre sangene, men håper de holder noenlunde samme kvalitet, for Vicarious er etter min mening noe av det beste Tool har gitt ut. Utrolig fengende.
 13. Master K fap! Hvor skal du reise da? Vurderer å ta et års pause etter VGS for å reise rundt i verden, Japan, Kina og USA osv.
 14. Jarle H. Olsen er en utrolig flink gitarist, og utrolig hyggelig og Har sett ham spille forskjellige steder, han har så utrolig god kontroll. Man kan se at dette er gutten som har øvd sin dose.
 15. Word, masterK LaBrie er fælt, eod
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.