Web Analytics
Jump to content

Hvor lenge har DU spilt?


Gillosepoy
 Share

Recommended Posts

 • Replies 51
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Er sannelig ikke sikker på hvor lenge jeg har spilt. Begynner å bli en stund. Tror jeg er på 4de året nå sånn aktivt. Har "spilt" gitar sånn ca i, tja, 7-8 år kanskje. Men var vel først for ca 4 år siden at jeg begynte å spille aktivt og hver dag. Og jeg anser meg for å gjøre det dugelig bak plankebiten :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Spilt i 16 år, og litt til.  Føler seg jeg befinner meg på nivået "godt øvet amatør", og jobber forsøksvis målrettet mot å komme videre.

Hva jeg er mest stolt av å kunne?  Tja, si det... Må vel være evnen til å spille noe andre mener passer godt inn i en låt.

"Godt øet amatør uten større problemer med å bli proff" var vel setningen du leter etter?

Link to comment
Share on other sites

Begynte å spille aktivt i september 2002, da jeg begynte å spille hos theMuth|n. Går nå å spiller hos Andreas i Musikanten i Fredrikstad.

I forhold til mange av dere her, er jeg vel for nybegynner å regne.

Må allikevel understreke at jeg har lært rimelig fort iforhold til mange jeg kjenner.. Det å ha en gitarlærer setter virkelig fart på progresjonen i spillinga 8)

Link to comment
Share on other sites

Har spilt i 8 år,men ettersom jeg ikke vet hva jeg gjør når jeg spiller kan jeg vel egentlig ikke si at jeg kan noe...mest stolt når av at jeg drar damer,penger og gratis alkohol ved hjelp av gitaren :)

Tenker man på å kunne et spesielt riff,solo eller noe lignende,så har jeg EN gang i hele mitt liv planket en solo,tror jeg har fått den noenlunde riktig,og det er soloen på Europe's Superstitious. Sliter med timingen,men tror alle notene skulle være sånn omtrent,jeg vet ikke,gjorde det bare for å bevise at alle kan lære seg absolutt alt bare man gidder å øve litt.Og jeg øvde litt.

Link to comment
Share on other sites

ca 2-3 år siden eg tok i min første gitar, har ikkje spilt gjevnt siden det, men vil påstå eg har komt langt. Det som e synd e at eg ikkje klarer å gjennomføre den daglige øvingen, for mye som skjer til at det går bra (dessuten e øving kjedelig :P) kunne komt mye lengre med planlagt strukturert øving tror eg

Link to comment
Share on other sites

Spilt i 22-23 år , bass og gitar.... siste 15 år hovedsakelig Bass, men regner meg selv som en ganske habil Festgitarist !

som Nettrom ser jeg meg selv som en godt øvet amatør, lærer noe hver dag !!

Ingen store ambisjoner annet enn å ha det gøy med hobby'n min !

spiller i et Band + har et prosjekt gående med en Nederlender (nettJam - muligens en demo innen et års tid) !!

Link to comment
Share on other sites

Har spilt gitar i ca. 5 år. Er for så vidt fortnøyd med spilleferdighetene, bortsett fra at jeg har hatt veldig lite fremgang det siste året.

Har også fremdeles problemer med å spille når jeg er skikkelig full.. Der må det fremdeles mye øving til :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.