Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Sandman

Medlem
 • Innholdsteller

  716
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Sandman

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Bosted
  Nordreisa,NordTroms,NordNorge
 1. EN ting må da være KLINKENDE klart, og det er jo det at man nevner ikke JazzChorus og Vreng i samme setning. Jazzchorusen er da tross alt kanskje muligens den ampen ever som har fått mest skryt for sin CLEANlyd, transeamp som det tross alt er,uansett, det er det den er laget for. Skal du ha vreng, kjøp noe annet.
 2. ke2: Takk Snakker om godlyd, den preampen din(var det tech21?) inn i Marshall 5050 og Rivera 4*12 sparka de fleste rumpene jeg vet om Gnome: Ok, jeg beklager at jeg kalte deg en tulling, for du er sikkert ingen tulling, men jeg blir jævla lei av at de samme folka sier det samme visvaset om alle Marshallamper når alt de har testa er en MG15. Men klart,du må jo få lov til å synes hva du vil, men neste gang kunne jeg gjerne ha tenkt meg en god begrunnelse eller to, den vepseopdrettsspøken holder ikke.
 3. Marshall er gode gitaramper,ferdig med det. Man MÅ ikke ha Suhr, Tom anderson, Fender,en bøtte pedaler,et rack fullt av faenskap og Mesa for at det skal låte fett.
 4. HVA SKUER MINE MØRKEBRUNE? Hva pokker skal du med mesa når du har TSL122?
 5. Marius Müller-I ain't crying
 6. Jeg trodde aldri jeg skulle leve og se den dagen at opptil flere påstår at Knut Schreiner er en rævva gitarist. Jeg sitter her, gapende, og spør meg selv;er det mulig? Jeg vedder min egen rattatta på at Knut Schreiner spiller ræva av dere alle sammen med største selvfølgelighet og enkelthet. Gnome, som i begynnelsen hadde et ørlite snev av troverdighet har etterhvert redusert seg selv til ingenting, og nå er han på lik linje med Nilsefix:En liten bortskjemt snørrunge. Personangrep?Lett. Ellers kan dere jo sjekke Hallgeir Pedersen (Trio) fra Finnmark.
 7. 0.10-0.52, av merket Rotosound,som er de beste strengene jeg har vært borti så langt.
 8. Jeg har Eid en Marshall JCM2000DSL 100w Topp med 4*12,eier nå en MArshall JCM2000TSL122 2*12 combo, og har spilt en del på Marshall JCM900. Den hadde 5886(?)-rør i seg,og den låt ikke i nærheten av DSL-stacket jeg hadde da. Jeg synes ikke JCM900 er det beste Marshall har laget. Nå finnes det noen modeller som bruker EL34-rør(tror jeg),og hvis det er en av dem, går det jo an å sjekke ut.
 9. Jeg syntes det hørtes ut som Joe Satriani med litt pusete lyd:)
 10. Det jeg ikke skjønner er hvorfor man absolutt ikke kan ha en 7-strenger og kun en 7-strenger? Det er jo ikke nødvendigvis sånn at man må spille på alle 7 strengene samtidig hele tiden. Ikke for at jeg ville hatt en 7-strenger,har mer enn nok med 6,men det kan da umulig finnes en begrensning i å ha en streng xtra?Man kan vel spille akkurat det samme som på en gitar med 6 strenger?Eller?Hva faen er det som skjer?
 11. Åja,faen,jeg trodde vi snakket om final countdown enda,sånn går det når man ikke følger med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.