Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Will Reyna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 220
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Will Reyna

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Bosted
  Strømmen Prog City
 • Interesser
  Gitar, musikk
 1. Selv om du er tjukk og dum, er du vel ikke blind? Ble ikke brukt som argument. I forrige innlegg spurte jeg om hva du ikke forstod i min første kommentar, da du bare slengte inn en stygg smiley - uten noen videre argumentasjon. Hva er det jeg skulle ha argumentert mot? At du ikke klarer å argumentere. Det med at du er feit slang jeg bare på som litt krydder - for å presisere at jeg misliker deg som person. Og med det melder jeg meg ut av forumet for godt. Low life losers. Hade!
 2. Hva var det du ikke forstod med det jeg sa? Din feite wannabe.
 3. Jeg er ikke ironisk..? Siste skiven til Mew er noe av det beste jeg har hørt. Og Daft Punk har så fantastisk fine melodier og gode låter.
 4. Ser ikke problemet.. fengende melodier og catchy punchlines + god produksjon.
 5. Sigur Ros - Takk.. Sigur Ros - ( )
 6. Limp Bizkit er fett da. Significant Others og Chocolate Starfish er klassikere. Kvalitetsmusikk.
 7. siden jeg ikke trykket på noen av deres linker, tviler jeg på at noen vil trykke på min. men here goes: http://www.last.fm/user/Villrein/
 8. Idolet mitt er vel Justin Timberlake eller no. Musikalsk sett er det akkurat nå gutta i Daft Punk og Mew.
 9. Du har helt rett. Elektronisk musikk kan være så mangt. Bare se på Daft Punk - noe av det mest geniale av musikk på denne jord.
 10. Hadde planer om å dra, bor jo 15 min unna Baråtti, men så fant jeg ut at jeg egentlig misliker musikken.
 11. Caravan var jo ikke så verst. Hører godt at Camel er inspirert ja.
 12. Det har han ikke, men det akustiske partiet i starten av begge sangene ligner litt ja.
 13. Gode gamle Camel, ja. Har vært fan av dem i noen år nå. Harbor of Tears, Mirage, Snow Goose og Moonmadness hører jeg hyppig på. Camel er det eneste av gammel prog jeg klarer å høre på.
 14. Jeg får velge en fra hvert favorittband da. Camel - Lady Fantasy Daft Punk - Digital Love Fantômas - Rosemarys Baby Jaga Jazzist - Swedenborgske Rom Mew - The Zookeeper's Boy Mr. Bungle - Vanity Fair Pain of Salvation - Ilter Impius Symphony X - The Odyssey Xploding PlastiX - The Famous Biting Guy Kaada/Patton - Invocation
 15. Dette var kjempekult. Originalt og fengende. Det eneste er at jeg ikke synes vrengen passer helt inn. Men det at det spilles såpass fete soloer synes jeg kun gjør at musikken blir mer særegen og mer interessant. Det partiet som starter rundt 1.02 er jo grisefett. Tommelene opp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.