Web Analytics
Jump to content

Bestselgende gitarmodeller på Reverb i 2021


blaamann

Gitarkjøp 2021  

17 members have voted

 1. 1. Har du kjøpt en gitar i 2021 som er på bestselgerlista til Reverb?

  • Ja
   1
  • Nei
   16


Recommended Posts

Dette er de bestselgende gitarene på Reverb i 2021:

 1. Fender Player Telecaster
 2. Fender Player Stratocaster
 3. PRS Silver Sky John Mayer Signature
 4. Squier Affinity Telecaster
 5. Fender American Professional II Stratocaster
 6. PRS SE Custom 24
 7. Fender American Professional II Telecaster
 8. Gibson Les Paul Standard '60s
 9. Gibson Les Paul Standard '50s
 10. ESP LTD EC-1000
 11. Squier Affinity Series Stratocaster
 12. Fender American Standard Stratocaster
 13. PRS CE 24
 14. Fender American Professional Series Stratocaster
 15. Fender American Ultra Telecaster
 16. Squier J Mascis Jazzmaster
 17. Squier Classic Vibe '60s Jazzmaster
 18. Fender American Standard Stratocaster (1986–2000)
 19. Gibson Les Paul Classic
 20. Fender Standard Stratocaster (1998–2005)
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

LItt overraska over at PRS Silver Sky John Mayer Signature ligger på en tredjeplass. Ellers så er jo Telecaster på mange måter trendgitaren i 2021. Kanskje en indikasjon på at det går an å lage en grei Telecaster som spiller OK i de fleste prisklasser.

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

On 11/19/2021 at 10:30 PM, jantore said:

Det hadde vært interressant å vite hvilke gitarer som selges mest på finn.

Ulike Fender modeller (Stratocaster, Telecaster). Deretter Gibson(Les Paul). Alt anna ville ovarrasket meg. Dvs, mye det samme som Reverb sine tall.

Finn.no kan sikkert estimere dette, men de mangler vel Reverb sine registreringsfelt som merke, modell og produksjonsland.

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.