Web Analytics
Jump to content

Forumet flyttes til ny server


Kjell Iver

Recommended Posts

I den kommende uken vil forumet flyttes over til IPS sin server. De benytter aws, så det er rimelig kjappe servere, men jeg kunne ønsket de hadde benyttet aws i Stockholm eller Frankfurt, men det er nå så. (geværgutta på kammeret.no bruker det nå og de er veldig godt fornøyde)

Jeg er litt "redd" for at de gamle bildene som ligger i folderen media.gitarnorge.no vil forsvinne fra forumet. Jeg vil prøve å unngå det. Det kan hende det er mulig å flytte den gamle mediafolderen til et annet domene jeg har, men det får vi se etterpå.  

Bildene er uansett ikke borte, men siden serveren er i USA blir det ikke mulig å ha bilder i andre foldere (på dette domenet) enn i uploads eller i skylagring (som vi benytter på egen konto). Men jeg beregner en del nedetid når flyttingen pågår. Det er en IPS tekniker som gjør flyttejobben for meg. 

Det ligger i kortene at utgiftene for driften er høyere enn inntektene, men dere er mange aktive i forumet, og det burde være liv-laga å klare å dekke de løpende utgiftene. Det koster bare en femtiøring om dagen å være støttemedlem. 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Jeg har bestemt meg for å holde forumet i gang under flyttingen, i stedet for å stenge det ned. Dette betyr at fra et gitt tidspunkt nå straks vil alt nytt innhold ikke bli lagret. Jeg setter en rød tekst på toppen av forumet. Kopiering foregår nå. Laster man opp bilder eller gjør endringer i forumet, så er det altså ikke sikkert man beholder det. 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, Troll skrev:

Ja det stod igår kveld. Ingen big deal altså. Jeg bare humret litt for meg selv når jeg leste det 😊 

Ja - hehe.. det var en misforståelse. Han teknikern satte forumet off-line. Greit nok det, men da kom den sist benyttede off-line beskjeden som jeg benyttet for evigheter siden.  

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.