Web Analytics
Jump to content

Anbefalinger på digital delay


ErikKlæptn

Recommended Posts

Delay er den effekten jeg bruker aller mest, og pr i dag har jeg en Ibanez EC2 echo shifter. Jeg liker denne godt, men synes den er litt mørk (noe som er typisk for analog delay?), samt at decay på denne har en tendens til å bli litt voldsom. 

Jeg lurer på å skaffe meg en bra digital delay, eventuelt en multi delay som bla. har en bra digital  Delay.

Har forelsket meg i Strymon DIG og har den på lista, men denne er litt «one trick pony», prisen er også stiv, men det er ok så lenge den er verdt det. Boss DD500 virker ok, men jeg har hørt mye snakk om et volumdrop som gjør meg skeptisk(?). Eventide blir litt voldsom igjen, diger komplisert og dyr.

Jeg er nysgjerrig på hva folket har prøvd og vil anbefale av digital delay? 

Busjett: Tror jeg er villig til å legge i opp til kr 3-4000 et sted, men gjerne mindre:)

PS: Boss DD pedalene er bra de, men jeg liker å prøve litt mer «spennende» pedaler:)

Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, CaptainSexy skrev:

Jeg har en Strymon DIG å er knall fornøyd ! Herlig 80-talls delay. Den har også flere muligheter, så vil ikke kalle den en '' one trick pony '' Ligger vel noen på Finn :)

Ja, har lest litt her, og forstår at det ligger mye variasjon i mod greiene? Jo mer jeg sitter og hører på tester av pedalen jo mer liker jeg den! Står definitivt på lista over de jeg skal teste når jeg kommer meg til Trondheim?

12 timer siden, Naigewron skrev:

Empress Echosystem?

Helt klart en vanvittig bra pedal! Har såvidt fått testet en sånn, og må si den har en vanvittig bra lyd. Det eneste abret var at pedalen var litt forvirrende. Skal sies at jeg ikke er noen ekspert på å skru pedaler og at den egentlig er enkel bare en setter seg inn i den. Litt stiv pris

12 timer siden, skela skrev:

Boss DD-7. Kjøp to eller tre. 1f642.png

Why!??

Noens som kjenner til Source Audio nemesis?

Hva med Free the Tone? Var jo en sterkt hypet pedal en stund men så ble det stille?

Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Griffin skrev:

Næhæhæi... Flight Time er en høydare... lyst på en til på brettet 1f603.png

Så den lever opp til ryktet altså?? Finnes det importør/forhandler i Norge for tiden?

Noen med kjennskap til Mad Professor Deep Blue Delay? Virker som det er en digital delay med analog krets??? Masse meninger (positive og negative) rundt omkring leser jeg, men den skal visstnok fungere veldig bra med distortion?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hvis du kun trenger en setting: kjøp MXR Carbon Copy eller MP Deep Blue.

Trenger du tap tempo, baklengs delay osv så kjøp en eller flere Boss-pedaler. Eller en TC Flashback.

Vil du ha display med tempo osv så må du lete litt videre. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutter siden, skela skrev:

Hvis du kun trenger en setting: kjøp MXR Carbon Copy eller MP Deep Blue.

Trenger du tap tempo, baklengs delay osv så kjøp en eller flere Boss-pedaler. Eller en TC Flashback.

Vil du ha display med tempo osv så må du lete litt videre. 

70% set n’ forget type, men synes det er kjekt å ha muligheten de gangene jeg får anfall av kreativitet?

carbon copy er vel analog så det griner???

Link to comment
Share on other sites

55 minutter siden, ErikKlæptn skrev:

Så den lever opp til ryktet altså?1f60a.png Finnes det importør/forhandler i Norge for tiden?

Den lever opp til ryktet gitt at det er en digital digiley med litt åttåt du er ute etter. Gilmour bruker vel to stk. for tiden... Er nok for en grunn ☺️

Falck i Trondheim...

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Fant denne på youtube, fikk ikke mindre lyst på DIG, men nemesis gjør en imponerende jobb, samme med Boss dd500. Keeley, som er mitt favorittmerke på overdrive/distortion, skuffer stort?

nemesis, DIG, free the tone, Mad Professor er notert på «testelista»?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.