Web Analytics
Jump to content

Alternativ til Eventide H9


Griffin
 Share

Recommended Posts

Begynte å GASse litt på Eventide H9 da jeg begynner å gå seriøst tom for plass på prosjektbrettet... H9 løser alt og mer til (Har Strymon Mobius i tillegg)...

så begynner jeg å sjekke ut litt og enkelte av effektene jeg var særs interessert i er ikke helt der... tenker sånn Octav funksjonen. Jeg leser at denne tracker noe dårlig og når jeg hører på sammenligninger så vil selv YouTube avsløre at POG låter mye klarere og presist...

Så derfor lurer jeg på om det finnes andre alternativ i størrelse H9, Mobius etc... som kan by på følgende effekter i prioritert rekkefølge:

1. Octav (type POG)

2. Compressor

3. Delay

4... resten er bonus

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Griffin said:

Takker... sjekka ut den. Kunne vært interessant å prøve da det er flere greier som virker som låter bra... fortsatt skeptisk til den Octav greiene.

Prøver derfor først som sist å skaffe en Nano POG og akseptere at brettet vil kunne mye, men ikke alt 1f612.png

Det er flere fordeler med M5, man kan koble til expression pedal og MIDI switch, prisen er lav sammenliknet med H9. Delay- og modulasjonsseksjonen låter bra, det er samme lyder man fant i DL4 og MM4. Innebygget tuner, noise gate og tap tempo bryter. 

Teknologien er noen år gammel men man finner fortsatt M5 i bruk hos Tim Pierce, Kenny Greenberg og andre session-gitarister. Jeg ga 500kr for min. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Ingengitarist
   Jeg kjøper Octav-pedal Pigtronix Octava eller til dømes Boss Super Octav. Foretrekker henting Jæren, Stavanger - Time. Send en melding om du har en som ikke blir brukt, helst ikke nedstøvet. 
    
  • By Rocknrolla
   Skal oppgradere min velbrukte Boss DD-6.
    
   Står mellom Dunlop MXR EP103 Echoplex Delay eller Dunlop MXR M169 Carbon Copy Analog Delay
    
   Har en finger på EP103 Echoplex... noen tanker? =D
  • By SteikBacon
   Gitarshow, med fokus på utstyret, der det beste i landet viser seg frem. Ser posten på «gearcafe» kun har litt over 20 likes, og kun en "ny" har kommentert. Gjenspeiler dette interessen for utstyr? Gitarister diskuterer utstyr all the time, men virker overraskende lite interesse for å faktisk se, høre og møte de fremste i bransjen. Deltok på denne i fjor, og ble overrasket hvor lite omtalt dette var. Hva er best? Faktisk vite noe eller bare diskutere meninger på nett...!
    
   edit: https://www.facebook.com/Reverbguitarshow/
  • By Arvid
   Hei, min først post her! Vær snill??
   Eier noen fuzz pedaler selv men lurer på om man kan få en fuzz pedal til å høres ut som en octafuzz med feks. en pog foran fuzzen i sløyfa? Eller klarer man ikke det? Må man ha en dedikert octafuzz som fulltone og flere andre merker lager? 
   Tenker liksom på Hendrix tonen selvfølgelig, men hadde jo vært konge å kunne brukt octav effekt uten fuzzen også så blir pedalbrettet enda mer brukbart til andre ting også:)
   Kanskje dumt spørsmål men har googla litt å finner ikke noen gode svar? 
   Håper noen skjønner hva jeg mener her.. Hadde vært bra for lommeboka å kun kjøpt en pog og ikke trengt en octav-fuzz. POGen er ikke akkurat billig pedal så hadde vært kult å høre om noen har noen erfaringer her før jeg stikker høl på ett par laken?
  • By Ingengitarist
   1. Jeg har en Delaypedal som jeg satte en vanlig 9V PSU på, ble umiddelbart lukt av svidd elektronikk og en liten røykstripe kom ut. Er det reparerbart eller bare å kaste. Umulig å se på kretskort hva som er brent. 
   2. Tips til billig ok reverb til en Blackstar HT5 kombo. 
    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.