Web Analytics
Jump to content

Lime plast og tre ...


Recommended Posts

Mange pickuper til kassegitarer har jo en eller an type preamp med volumkontroll ... Noen mindre, noen større og så Fishman Aura Ellipse da ... 
Hvilket lim anbefaler dere til å lime 'magnetbraketten' til toppen ? 
Må jo tåle vekta fra selve Ellipse Auraen da ....  

Screen Shot 2017-05-17 at 22.48.45.png

Link to comment
Share on other sites

Polyuretanlim limer det aller meste hvis det er god passform på tingene. Polyuretan (og Tec7) er skikkelig klissete og da bør du kanskje maskere rundt det du skal lime. Evt. er epoxy bra hvis det er dårlig passform.

Link to comment
Share on other sites

11 minutter siden, Gubbe skrev:

Hva med borrelås av en viss kvalitet? Så er det mer eller mindre reversibelt, mener jeg....?

Ikke nok flate til det ...
Og borrelåsen må jo også festes til trevirket ...

Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, andreasf skrev:

Hva med den typen "myke skumgummiputer med jæskla klissete lim" som ofte følger med interne mikrofoner og slik? Alternativt dobbelsidig teip beregnet på plekterbrett. Det sitter som juling.

Etter noe googling fant jeg frem til fishmanstore.com som bl.a selger 'Mounting adhesive (set of 2), for Ellipse Aura products' som ser ut som en sånn "myk skumgummipute med jæaskla klissete lim" ! :-D

Rart det ikke er noe linker fra fishman.com til den storen* ... ja ja ... time will show hva som dykker opp i postkassa ! :)

*)Det er en link der ... via via ... bare jeg som ikke fant den ! :)

Tec7 høres ellers ut som et greit alternativ ! ;-)

Dette sitter jo da i min GIbson SJ-200 ... Fjernet det for en tid siden for å teste noen andre løsninger, og da var braketten limt i toppen.
Ie. det var ikke brukt Fishman sine "limputer".
Var nesten ikke noe limrester igjen på hverken plastikken eller trevirket, så jeg lurer på om det er brukt noe "magic superglue" hos Gibson ?


http://www.fishmanstore.com/subgrouping.htm?cat=31074

ACC_ELA_FMC.jpg

Edited by juzzizhow
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, juzzizhow skrev:

Litt off/on/offtopic her :
@Truckstop Chuckie : Du hadde vel problemer med en Lyric mikrofon som datt av bridgeplaten på Martinen din ? Fant du noe holdbar løsning på det ? 

 

Ikke noe mer varig enn dobbeltsidig tape av den typen en bruker for å legge teppefliser. Funker fint enn så lenge. Skal få satt inn pickupsystem i Stonebridge-parloren i sommer og kommer da til å levere inn Martin'en samtidig for å få limt fast Lyric'en ordentlig en gang for alle.

Et par punkter med kontaktlim burde funke. Tenker kanskje at det viktigste er at det ikke er full kontakt mellom gitartoppen og bracketen for å unngå for mye vibrasjoner og da ulyder som pickupsystemet fanger opp.

Edited by Truckstop Chuckie
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.