Gå til innhold

Ryss

Medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ryss vant dagen sist August 27 2016

Ryss hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

132 Excellent

Om Ryss

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker for tips! Det ble en Roland cube 10gx til slutt.
 2. Ahh sånn å forstå. Tror at jeg får problemer med å forklare til kjerringa at jeg har behov for et slikt møbel i stua ?
 3. Hva er en HIH? Jeg hadde sett for meg noe som kan stues vekk og tas frem med jevne mellomrom og generelt gjør lite utav seg. Noe ala Roland micro cube eller lignende kanskje. Jeg bor på Røros forresten ?
 4. Må kjøpe meg en billig liten forsterker så jeg får testet gitaren. Har dere noen anbefalinger ca rundt 1000-lappen?
 5. Takk for det! Jeg ble ganske fornøyd selv. Nå kribler det i fingrene etter å begynne på et nytt prosjekt. Ser for meg nok en sommer uti garasjen.
 6. Da er den endelig ferdig! Bedre sent enn tidsnok som man sier. Har ikke fått testet om jeg har fått til elektronikken riktig enda, da jeg ikke har noen forsterker. Lydklipp og bedre bilder kommer etter hvert.
 7. Takk for det! Jo, lyd må det vel nesten bli. Jeg får alliere meg med noen som kan å spille sånn noenlunde.
 8. Stadig små framskritt. Plekterbrett er sånn ca ferdig. Mangler avfasing langs kanten og spor til bryter. Har bestilt gradfres. Sporet satser jeg på å ta med sagskive på dremelen.
 9. Takk! Jeg påførte lakkbeis i to toner vått i vått slik at overgangene mellom mørk og lys ble mest mulig gradert. Jeg får se på dette med strengehøyden når jeg får dem på. For øyeblikket har jeg tatt av halsen igjen for å jobbe med båndene
 10. Takk for det ? Et spørsmål. Etter at jeg hadde montert halsen så jeg at den ble liggende litt vel høyt. Dreier seg kanskje om 1 til 1,5 mm. Vil dette gi meg problemer i forhold til strengehøyden der strengene passerer hælen og hadde dere i så fall tatt dere bryet med å frese ned halslommen den millimetern? Finner vel fort ut av dette når jeg får på strengene antar jeg.
 11. Takker! Jeg har lagt matt lakk på den. Det tar litt punchen av fargene på toppen men ser fint ut på halsen og baksiden. Nå blir det å få laget plekterbrett som blir neste jobb.
 12. Ny farge er lagt. Prøvde meg på en slags burst. Vet ikke hvor vellykket jeg synes det ble. Halsen er også montert. Akkurat det føles som en liten milepæl. Nesten trist å måtte ta den av igjen med en gang men det gjenstår masse jobb med båndene så av må den.
 13. Ser ut som det blir matt finish på denne. Tenkte opprinnelig at den skulle være blank men kjøpte matt lakk ved en feiltakelse. Har lagt et par lag med lakk nå og jeg synes det ser ok ut. Da slipper jeg så mye pussing også.
 14. Jeg skal ha farge på den så da blir det å lakkere. Hadde vært behagelig med olje men jeg ser at danish-oil selv fraråder å olje oppå en stain.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.