Web Analytics
Jump to content

NDG x2 Gibson


McJostein
 Share

Recommended Posts

Eg har ikkje vore så aktiv med å flashe godsakene her inne, men det har tikka inn eit par kjekke gitarer siste vekene. Ein svart LP Classic 2003 med gull hardware og ein LP Standard 2013. Bilder kjem straks :) Classicen tikker inn på 4,3kg på kjøkkenvekta medan Standarden lander på 3,6 sånn ca.

IMG_0003.JPG

IMG_0005.JPG

Edited by McJostein
 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Truckstop Chuckie skrev:

3,6 er veldig behagelig. Er den sveitserost eller chambered? Heftig topp på den!

Nesten sikker på at Standard fra 2012 - > har "modern".

modern-weight-relief.jpg.dfb5abebc8b6e2155d1b1977345c8e9e.jpg

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Truckstop Chuckie skrev:

3,6 er veldig behagelig. Er den sveitserost eller chambered? Heftig topp på den!

Tipper chambered, er ikkje alle standards etter oktober 2007 (eller var det 2006) chambered? Blir vel som å banne i kyrkja blandt korksniffere, men dette med solid vs sveitserost vs chambered spiller ingen rolle for meg så lenge den ellers er fin å spille på :) Det som blir spørsmålet er om eg blir venn med den asymmetriske halsen. Er tynn og fin 60s på classicen, kan hende dette blir litt for mykje treverk på oversida for min del.

Edited by McJostein
Link to comment
Share on other sites

Takker :) Meiner det er 496 og 500 pickups. Eg har klar 2 stk gamle DiMarzio Super Distortion (kremkvit, evt gulna kvit) som egentlig skulle inni Classicen, men foreløbig overbeviser dei som står i såpass at dei blir værende :) Litt meir usikker på BurstBucker Pro som står i Standarden... dei vert litt for tamme eter min smak trur eg. Eg får gje dei litt tid så kan det jo hende det går seg til også.

Edited by McJostein
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ikke dagligdags med to Gibson Les Pauls på kort tid, så grattis med det! Når det gjelder Classic, i hvert fall før 2004, kom de med riktig ABR-1 bru, så det er et pluss! Pickupene er ikke noe for meg, da de er alt for hotte. 490R i neck-posisjon låter likevel greit når den er skrudd langt ned. Gull hardware var og er vel ikke vanlig på LP Classic. Ei heller deksler på pickuper. Er denne gjort noe med? Kanskje det til og med er andre pickuper enn de originale?

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Selger hevder alt er originalt, så det kan muligens være en "special run". Men heilt sikker er eg sjølvsagt ikkje :) Pickupene er skikkelig hotte (og minner om 500/496 som eg har i ein annen gitar også, men eg skal sjekke når eg skal skifte strenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Då har standarden fått "nye" gamle pickups... hot or not? DiMarzio Super Distortion fra 70/80-tallet. Neck-pickupen er re-spunnet av @kristoffereide for nokre år sidan. Det var egentlig grei skuring å lodde dei inn på kretskortet, eg var redd eg måtte bytte elektronikken, men dette var easy. Push-pull som tidligere var coil-tap (dvs. det var implementert som ein mid-cut på eine coilen, merkelig opplegg fra Gibson) fungerer no som kill-switch. Eg var også i utgangspunktet svært negativ til stemmeskruene på denne og tenkte å bytte til Kluson/Gibson deluxe (som etter min smak er visuelt meir korrekt på LP), men desse fungerar såpass mykje betre enn det meste anna eg har prøvd så dei får bli :) Det vart litt merkelige refleksjoner på bildet, det ser ut som 1/4 av toppen ikkje har flammer...

 

Lpstd2012.JPG

Edited by McJostein
 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.