Web Analytics
Jump to content

Beste vintage style Strat-tremolo


OsamaFetLaden
 Share

Recommended Posts

Ikke alle boutique-folk vil ha Callaham, da de bruker mye hardere stål enn originale gamle Fendere, som fortsatt er gullstandaren for mange. :) Hardere stål=mer diskant og i noen gitarer kan det bli for mye.

Et alternativ er denne: http://www.wudtone.com/shop/?wpsc-product=wudtone-cp-holy-grail-complete-assembly-duplicate

Den har en fiffig løsning på 6-punksproblematikken så du får bedre "return to zero" enn en vanlig 6-punkts.

Skal kjøpe en sånn selv snart.

En annen boutique-trem er Mannmade: http://www.mannmadeusa.com/ Er de som lager original PRS-trems.

Kommer an på hvilken type lyd du er ute etter. For trad strat-tone er det viktig at du har sadler som er type "bent steel" og ikke solide stålblokker som bl.a Bladerunner og Mannmade, men mange foretrekker det.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har Callaham Vintage S i to gitarer, én nyere partscaster og én Strat fra 64. Begge med den litt kortere "64" vibarmen.

Jeg er veldig fornøyd, spesielt med at armen sitter så tight og fint i blokka i forhold til den vinglete/feilkonstruerte Fender-løsningen.

På 64-Straten har jeg bare byttet selve blokka fra original til Callaham. Tonen har ikke blitt brightere på den ihvertfall.

Edited by 747
Link to comment
Share on other sites

Jeg sa det vel ikke, men jeg vil absolutt ha en bedre design enn Fenders vedr. stemmingsstabilitet---det var derfor jeg oppgradere til Bladerunner for et par år siden---så Wudtone ser ut som stedet å starte. Ser at mange kombinerer Wudtone-patentet med Callaham-deler.

Takk for alle innspill; hører gjerne flere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.