Web Analytics
Jump to content

Taylor 214ce DLX


FcMoe

Recommended Posts

Hei, ny på forumet.

Har lenge vært på utkikk etter en ny stålstrenger til under 10K, og bestillte idag en Taylor 214ce DLX hos Backstage Musikk.

http://www.backstagemusikk.no/butikk/strengeinstrumenter/taylor-214ce-dlx-sunburst-details

Spilt gitar i 21 år, mest elektrisk. Har fra før en litt rimeligere Ibanez AEL40 som fungerer greit, men hadde lyst til å oppgradere på den akustiske siden nå.

Jeg er i en slik situasjon at jeg ikke har mulighet til å prøve forskjellige gitarer, siden jeg ikke bor i nærheten til musikksjapper. Bestandig hatt lyst på Taylor, og har basert mitt valg på hva jeg har lest på div forum, sett på youtube osv.

Håper jeg har valgt rett. Kommer til å bruke den mest i mitt hjemmestudio, og jeg er ikke den som foretrekker fingerspill (kan forekomme). Mest strumming og picking. Pop/rock/ballader etc. Glad i fyldig akustisk gitarlyd.

Jeg er veldig spent på denne gitaren, og lurer på om noen kan dele sine erfaringer om denne gitaren med meg. Har lest om hvor lettspilt Taylor er.

Håper noen kan verifisere at jeg har gjort et godt valg.

Mvh Frode.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.