Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Etabeta

Medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Excellent

Om Etabeta

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oki men synes det er kjedelig å se Fender og Gibson nesten over alt i Oslo. Burde verdt en butikk med annet utvalg. Likte det Pledrik skrev. Han er innepå noe værtfall
 2. Ja det er jeg enig om. Det kunne vært noe. Synes butikkene burde tenke litt nytt værtfall. Å ikke ha det samme nesten. Burde verdt en forbedring også på finn. Håper noen tør å satse ?
 3. Har så veldig lyst at det skal starte opp en butikk i norge der det var mulighet med innbytte med kjøp og salg av nye å gamle instrumenter og utstyr. Å med et godt utvalg. Med reprasjoner. Osv. Har vært i Oslo. Å det var lite med gamle instrumenter. Kun nytt på di butikkene jeg var på. Å samme pris og instrumenter på alle så og si.. Å faktisk lite kunnskap av ansatte. Så det jeg lurer om. Hadde det vært lønnsomt? Med en ny butikk som hadde større utvalg en både 4sound og gitarhuset. Og som hadde eldre instrumenter. Og innbyter. Som en pawnshop. Slik i USA. Hva tror dere hær inne?
 4. Ok. Ja stemmer. Men over 5000kr er vell litt mye?
 5. Hei hva er verdien på disse brukt? Tusen takk før svar
 6. Da har jeg bestemt meg før en Tele. Så om noen skal selge før 7000kr i område Hamar. Ta gjerne kontakt ☺
 7. Ja hmm Tele eller Gibson. Vanskelig å velge hehe.
 8. Da var Fender kjøpt Da var det å se etter gitar nr 2
 9. Ja så regner med det blir kjøp. Neste er vel å finne seg en Gibson evt en Telecaster nå. Da kan det ikke slå feil. Hipp hipp hurra
 10. Nei skal prøve den imorgen. Kroppen er rød og hvit. HSS. Hals lønn, moderne c-form. Gripebrett palisander. Kommer med hardcase.
 11. Oki. Nå kan det hende jeg får kjøpt en Fender American Special til 5500kr. Er det bra kjøp trur dere? Eller skal jeg satse før Standard?
 12. Skal prøve på det du sier. Har lyst på Gibson og Strat og en Tele. Huff!! hehe
 13. Har sett litt på Fender American Standard. Det ligg ute en del mellom 8-10k. Ligg en ute til 7000kr. Er dem overpriset da? Hva slags pris ligg Fender standard før sån realistisk sett. Kan da hende jeg klare å kjøpe en Telecaster også. Akuratt nå har jeg bare en Taylor akustisk gitar til di som lurte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.