Web Analytics
Jump to content

NGD Charvel fusion deluxe


helgen666

Recommended Posts

Endelig kom pakken fra statene:-)

En turkisgrønnish charvel med tre strenger og spindelvev kom etter lange sekunder ut av kofferten.

Fikk plukka av tremolo og det meste av leamikken, og dynka det i olje. Resten av doningen fikk en god puss med gitarcleaner, noe som avslørte en helt ålreit 25 år gammel gitar:-)

Bortsett fra små issues med strengeblokkene i tremoloen, gikk alt i hop som det skal være.

En god time med setup, og gitaren spiller som bare det. (Blir enda bedre etter en runde til; bare måtte spille, hehe)

All elektronikk funker bra. Ble litt overrasket over j90c pickupen. Denne har virkelig guts. Nærmer seg nesten emgene i andre charvelen min!

Schallerbrua blir bra med nye strengeblokker og alt blir snaskens;-)

Prøver på et par dårlige bilder:

post-13901-0-23766700-1402871257_thumb.j

post-13901-0-28138300-1402871288_thumb.j

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Halsene til charvel er nydelige, hvis man liker tynne halser. Ble litt skuffet når denne var lakkert, men det skal pusses ned. Min nyere charvel har ubehandlet hals, og den er kanskje enda litt raskere enn denne.

Har fått prøvd neckpickupen litt nå, og den er ypperlig gjennom cleankanalen på ironheart'n.

Var egentlig klar for å bestille nye pups, men det får vente litt.

Anbefaler absolutt charvel, så lenge man finner en som ikke er spilt ihjel.

Er jo ikke mye som skiller i forhold til Jackson, men lettere å få en god pris:-)

Tror det ligger en rosa søster av denne på ebay for tiden;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.