gtrman

Medlem
 • Innholdsteller

  285
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

gtrman vant dagen sist April 17

gtrman hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

36 Excellent

Om gtrman

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gtrman

  Zappa stuff

  Den Performence stratten han brukte i 1988 ble solgt på auksjon for 70000 dollar... https://www.julienslive.com/view-auctions/catalog/id/192/lot/82530/
 2. gtrman

  Vis fram din favorittgitar

  ... og låter helt konge. Digger coil-splitten. https://www.youtube.com/watch?v=Xr79AMMOzHw
 3. gtrman

  Vis fram din favorittgitar

  Nyeste, mest brukt og definitivt favoritt !
 4. gtrman

  Ny problemstilling - ampløs

  Da ble det Nano+ Tror dette skal funke bra - alt er festa med velcro og strøm til begge trådløse er stripsa/velcro fast under brettet. Brettet passet akkurat i softcasen. Må selvsagt kable sammen alt hver gang man er på gig men det kan jeg leve med.
 5. gtrman

  Ny problemstilling - ampløs

  Jeg vil ikke samle alt på en plass da AX8 blir med hjem men trenger ikke det med mixer og alt det trådløse. Det kan bli liggende på øvinga. Pedaltrain Nano så interessant ut - der kan jeg få strøm til in-ear og trådløs gitar under. Skal undersøke og måle - takk for tips.
 6. Har bestemt meg for å gå all digital i alle band. Kjører nå Fractal AX8 og det funker som fjell både hjemme, øving og på gigger. Problemstilinga mi er at jeg nå har et forferdelig kabesøl og duppedingser som jeg gjerne vil ha rydda opp i slik at det er ryddig på øvinga og lett å ta med på gigger. Jeg har en liten Mackie Mix5 mixer - Shure InAir - Shure trådløs gitar GLXD16. På øvinga kjører jeg både til PA og til en FRFR monitor. Det jeg prøver å få til er en løsning hvor jeg får samlet og kablet/stripset dette sammen på en smart måte. Jeg tenker at AX8 kan leve sitt eget liv men at alt det andre blir samlet på en plass. Et pedalbrett eller i rack ? Rack med hylle/skuffe. Kanskje noe helt annet ? Kostnad ikke avgjørende så lenge jeg havner på en praktisk løsning. Kan vurdere å feks bytte mixer til en rackversjon hvis rack er veien å gå men de fleste rack mixere er store og blir overkill mht mitt behov. Noen tips her ?
 7. gtrman

  Ibanez mancave

  Du kjøpte en av mine og jeg sitter kun igjen med JEM 7VWH - synes det får holde :-) Utrolig flott samling - bøyer meg i støvet !
 8. gtrman

  Kemper Profiler

  Beyerdynamic T1 her - brukes til AxeFx og til generell musikk lytting. Beste jeg har fått oppleve.
 9. gtrman

  Fractal Audio AX8

  Flott innlegg. Kjenner meg godt igjen her - har hatt AX8 i mange måneder (kunne da pensjonere AxeFX II til hjemmebruk). Utrolig fleksibel og til Livebruk er denne perfekt for meg iallefall. Har nettopp anskaffet InAir så det skal bli moro å få testa på gig imorra. Det er ikke en eneste ting jeg savner på AX8 - dette er gull for oss gitarister i 2016 !
 10. Brukte aaaaaltfor mye penger på å anskaffe denne - EVH Frankenstein ! Vurderte å selge en liten stund men blir nok i samlinga mest av nostalgiske årsaker. Både låter og spiller utrolig bra. Selvsagt ikke verdt penga sånn rent økonomisk men angrer ikke et sekund likevel. Sitter i stativet på stua her og når jeg henter frem en plexi preset på AxeFx er jeg rett tilbake i sent 70-tallet....
 11. gtrman

  Carvin x-100B

  Hadde en jeg og ... ahh memories. Mener å huske at den låter dritbra.
 12. Vurderte Kemper mot AxeFx i sin tid. Penger skulle ikke avgjøre valg. Endte opp med AxeFx da jeg likte fleksibiliteten og valgmulighetene. Er ikke så begeistra for å skru og synes dette har blitt veldig mye enklere nå enn det var i tidligere versjoner. Plug and Play. Hvis penger er avgjørende er vel Kemper et bedre valg da den helt sikkert gjør jobben men får du tak i en brukt AxeFx II til ca samme pris ville jeg gått for den.
 13. gtrman

  100 watt vs 50 /25...

  Ja selv om han hadde noen eksterne pedaler så låt det utrolig bra igår. Det kom veldig godt frem i mixen.
 14. gtrman

  Fractal FX8

  AX8 er lansert billigere enn Helix. Poenget med å gjøre AX8 enn nedskalert versjon av AxeFx var for å gjøre den billigere. AxeFx II pluss fotbrett koster nesten det dobbelte. Til live bruk har AX8 mer enn nok nok amper og effekter og muligheter for de fleste gitarister. Jeg ser selv når jeg gigger med AxeFx at jeg stort sett bruker et par amper og noen effekter i ny og ne. Hvis man når CPU grensen på AX8 ja da har man tydeligvis et større en gjennomsnitt behov mht amper/effekter/presets og da er AxeFx + MFC fotbrett løsningen.
 15. gtrman

  Fractal FX8

  Jeg har AxeFx II og de samme effektene som ligger der er tilgjengelig i FX8. Jeg hadde planlagt å skrinlegge effektbrettet jeg kjører sammen med Freidman ampen og kjøre FX8. Når AX8 ble lansert velger jeg heller å gå for AX8 som effekt fotbrett + i tillegg å ha ampbackup om Firedman skulle ta kvelden på en gig. Selvom FX8 er mer tilrettelagt som effektbrett vil AX8 mer enn nok dekke opp mine effekt behov. Generelt sett så vil et brett av pedaler fort komme over prisen på en FX8. De aller fleste som kjører pedaler endrer innholdet på brettet enten man trenger det eller ikke .. er vel litt av moroa, men FX8 vil stadig få nye pedaler i kommende firmware så mye å leke seg med der og.