Web Analytics
Jump to content

PRS anyone?


Pikachu
 Share

Recommended Posts

God dag godtfolk!

Har vel egentlig bestemt meg for å kjøpe en PRS Custom 22 fra USA i løpet av de neste månedene,

og lurer bare på om noen her har erfaringer med PRS generelt som de vil dele.

Hva har jeg å glede meg til?

Har noen kjøpt katta i sekken når det gjelder PRS før?

Takker for feedback!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prs er jamnt over veldig bra instrumenter. Diskuterte det med gitardoktor/gitarmaker Erik Welo hos Gulden guitars, og han sa det var de instrumentene med høyest kvalitet som han hadde vært borti. Da tenkte han på valg av treverk, hvordan og hvor lenge treet var tørket, og alle sånne ting som han som gitarmaker la merke til. Veldig lite endring i gitaren over tid blant annet. Ellers er håndverket upåklagelig også sa han. Jeg har en av de rimeligere SE modellene, og den er helt klart bedre enn mye annet jeg har prøvd i samme prisklasse. Ene gitaristen jeg spiller med har 2 av de dyrere USA modellene, og de er noe helt for seg selv :) Eneste er smaken, om en liker utseende, halsprofil osv

Link to comment
Share on other sites

Har en prs 513 og er grisefornøyd.låter konge,ser helt glimrende ut og er helt kanon å spille på.har testet en del custom 24 og 22 og har hatt samme opplevelse med de.tror du kan bare glede deg til du har den i hendene dine.har også en prs se santana med seymore duncan jb pickups som låter helt topp men kan ikke måle seg med us modellene.

Link to comment
Share on other sites

De som liker PRS er blodfans og de som ikke er det er ganske kjølige til de.

Etter å ha eid noen tilhører jeg den siste gruppen.

Mange har innsigelser mot PRS sine egne pickups men de var det første jeg skifta ut så det kan ikke være bare det for min del.

Synnes de blir en litt intetsigende mellomting mellom LP og strat..

Smakssak antageligvis som det meste annet i gitarverden.

McCarty er noe av det bedre jeg har prøvd av PRS, bedre halser enn Customene jeg har prøvd.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har akkurat kjøpt meg en PRS ce 24, og for meg er det foreløpig det nærmeste jeg har kommet den perfekte gitaren. Jeg synes blandingen av strat og lp/sg er helt konge! Har alltid likt feelingen og tykkelsen på SG kroppen, og skalalengden/halsen på strat/superstratgitarer og PRS synes hvertfall jeg skaper en veldig bra mellomting mellom disse.

Link to comment
Share on other sites

Har en PRS Standard24 og en CE24. Kjøpte brukt, men nydelige begge to. Hadde aldri hatt noe forhold til PRS før, men etter at jeg prøvde disse så har jeg ikke sett meg tilbake. Ikke alle er enige, og kaller dem for aksjemegler-gitarerer...dyre og flotte og se på, men bare 'rikfolk' som egentlig ikke kan spille og bare skal briefe, som har råd til dem. Noen sier også de er sjel-løse i lyden og for lettspilte. Jeg er selvsagt helt uenig, og at en gitar er lettspilt er for meg en posistiv ting.

Alt dreier seg uansett om smak og behag, men for min del er det ingen over, ingen ved siden!! Har lagt ut noen videoer der jeg spiller på dem jeg har: youtube.com/emotionlessmusic

Men 'try before you buy' kan være lurt uansett før man kjøper et såpass dyrt instrument..med mindre du vet hva du går til?

Link to comment
Share on other sites

post-9108-0-49106000-1361215185_thumb.jppost-9108-0-48515800-1361215201_thumb.jp

Takker alle for utrolig gode tilbakemeldinger!

Jeg har skjønt at PRS er et litt elsk/hat gitarmerke, men det er det vel med de fleste produsentene rundt om?

Å si at PRS er sjel-løse gitarer blir vel litt feil, det blir veldig individuelt og opp til hver enkelt eier.

Men jeg snakket med Henki hos Eugen Guitars i Bergen og han mente at PRS USA-gitarer er det mest perfekte han har vært borti

når det gjelder byggekvalitet, lyd og spillbarhet.

Jeg kommer til å kjøpe gitaren uprøvd fra USA, men det er ikke noe problem for meg.

Her er gitaren jeg holder på å kjøpe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.