Web Analytics
Jump to content

Sereth

Medlem
 • Posts

  207
 • Joined

 • Last visited

About Sereth

Recent Profile Visitors

4,030 profile views

Sereth's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

5

Reputation

 1. Har du en link til den videoen?
 2. Nå har jeg ikke lest alle postene 100% her, men inntrykket er du kanskje ikke har all verden med erfaring, og at dette er både første elgitar og første amp? I så fall så tror jeg du skal høre mer på gode råd enn amptester på Youtube. Som tidligere påpekt så sier youtube kvalitet generelt fryktelig lite om den faktiske lyden. Som du selv sier så er det ofte en annen gitar i bruk, men det viktigste er vel kanskje at det er noen helt andre fingre i bruk. Folk som Ola Englund kan få en brødrister til å låte metall, men det har langt mer med han å gjøre enn den aktuelle brødristeren… Skal du ha amp til soverom/stue, så kan det ofte være lurt å styre unna 50w+ røramper… Beste du kan gjøre er selvfølgelig å ta med deg gitaren (og gjerne en venn som har litt insight) til en sjappe med litt utvalg, og prøve så mye som mulig. Om du er komfortabel med å ikke ha 2 kanaler, så kan Dark Terror eller Jim Root terror med et decent 1x12cab kanskje være aktuellt? Ca 5 lapper brukt kanskje? Du har også som tidligere nevnt den 6505 mini head toppen… Den ser sjukt kul ut tbh. I alle fall om du digger 5150 sounden.. Du skal ikke kimse helt av de litt nyere digital-ampene heller. Fender GDec og Mustang serien er ganske decent. Line 6 har vel også en del decent ute nå? Ref vår svenske venn Ola med en amp som har en nypris på 1.019,- kroner på 4sound atm... https://www.youtube.com/watch?v=u3v0DZemTp4
 3. Jeg har alltid brukt Elixir 10 - 52 for drop C på mine PRSer. De er vel 25" mener jeg...
 4. Liten barndomsdrøm i oppfyllelse! Har hatt lyst på en av disse siste 10 årene i alle fall, og fikk i går en i hus !,,! Har kun fått spilt et par timer på den, og det er latterlig mye å skru på. Men fy F så kult den låter! Noen som har erfaring med en og har noen "go-to" settings?
 5. Ganske lite faktisk. På hjemmesiden deres står det bare lista opp valgene man har når man bestiller en ny en, og han som solgte den oppgav ikke noe mer enn at den var fra 2006. Har etterspurt mer info fra selger, men ikke fått noe ennå.
 6. Ja, da kom feriepengene til nytte i år også !,,! Fikk denne i posten i dag. Tom Anderson Cobra fra 2006. Har sett den på finn i en liten stund nå, men plutselig så brant feriepengene nesten høl i lomma mi, og jeg måtte ha den. Aldri prøvd en Tom Anderson før, men dette blir nok ikke min siste! Fy Flate for et instrument!! Vurderte før jeg fikk den å hive inn et par Bare Knuckles, men pickupene som står i er noen av de best definerte pickupene jeg tror jeg har hørt!
 7. Ble sort ja Gilmour sin Black Strat er litt av "inspirasjonen" bak denne, men mye egene vrier her Nå er den levert til Vintageguitars i oslo for båndsliping og full "gjør den så digg som mulig", så har ikke fått spilt så mye på den ennå. Har ikke så utstrakt erfaring med stratter, men tror disse skal høres ganske kult ut.
 8. Speccen sier faktisk sorte mother of pearl. Men jeg hadde neste håpet at de var enda litt mørkere. Alt bortsett fra mikker og elektronikk er fra warmoth ja. Kroppen hadde de i stock, men halsen bestillte jeg fra scratch. Tok 5 uker å få den produsert og levert.
 9. Fikk endelig resten av delene til Partsocasteren min i dag! Blir nok ikke 100% ferdig med bygginga før til helgen, men her er den nesten klar : Kroppen er en lønnetopp på swamp ash. Skal ha en Wilkinson trem i den, og det er Bare Knuckle Sinners singelcoils. Halsen er Standard Thin med 10-16 compound radius. Stainless steel frets, GraphTech nut og Schaller mini locking tuners.
 10. Du har engelske http://worldguitars.co.uk/ Der har de mye PRS (både nytt og brukt), og de shipper til norge. Tror vel ikke de prisene er alt for "urimelige", selv om mange av gitarene de selger der er i det øvere sjiktet. (hyggelig folk også, jeg dro faktisk over dit en tur for å kjøpe en av mine...)
 11. Etter å ha tittet på denne tråden så har jeg fått sykt lyst til å sette sammen en Strat fra Warmoth. Regner vel nesten med at noen av dere har litt erfaring med Warmoth; hvordan er kvaliteten på delene? kan man få satt sammen en "top of the line" gitar herfra? Jeg er egentlig ganske lite handy, krever det noe særlig å sette sammen en gitar herfra? bør noen med litt håndlag gjøre dette?
 12. Loga slipper EPen "Road Captain" på Café Fiasko i morra. Vi har med oss Hostile Takeover fra Lillestrøm og Standhugg fra Trondheim. Det blir beinhard metall hele kvelden !,,! Link til arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/401415029968381/ Og tittellåta fra EPen Finner også hele EPen på spotify nå !,,!
 13. Bare å google "Relic Neck"..... masse treff jeg tipper kan være relevante
 14. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40526257&searchQuery=engl Tipper det er midt i blinken for deg.
 15. Om du er keen på en terror, så dropp Dark Terror og gå for Jom Root #4 Terroren i stedet. Den låter langt bedre. Mindre fizzy i toppen enn dark terroren. Knall stue/soveroms amp!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.