Web Analytics
Jump to content

Plassering av p90 bridge i Telecaster


space

Recommended Posts

Er det mulig å route om en telecasterkropp til å ta p90 i bridge, eller er (den ideelle) plasseringen til p90'en lenger frem i forhold til den originale telepickupen.

Tenker da å bruke bridge uten plate, slik som på denne under, og vil ikke at originalhullet til bridgepickupen synes melolom bridge og plekterbrett.

282603_10151458463890295_1861577605_n.jp

Link to comment
Share on other sites

Ja, men jeg er usikker på plasseringen av p90 pickupen. Kanskje høre på tdpri om noen har blueprints, eller tegninger.

Tenker da på avstanden fra hullene (string through) til bridgepickup. Ettersom originalen er skråstilt vil kanskje hullet også være nærmere bridge enn det som er ideelt med en p90, og da kanskje også synes bak plekterbrett. (mellom plekterbrett og ny liten bridge)

Link to comment
Share on other sites

Har Squier Tele Standard med vanlige telepickuper og en Tele Custom med to P-90-er. Hvis du freser ut med utgangspunkt i midten på bridge er pickupplasseringa omtrent der. Måler 73 mm fra enden på bakplata til midt på bridgepickup på begge hos meg.

Edited by Ichi
Link to comment
Share on other sites

Tanken min var å kjøpe en billig telekropp, og konvertere den til en deluxe med 2 p90 pickuper, så fresen må nok frem uansett ja. Men om ikke ny liten bridge og plekterbrett dekker det eksisterende hullet i kroppen må jeg tenke nytt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.