Web Analytics
Jump to content

Second Solution - Med vokaler!


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Hey!

Da vil jeg bare presentere Second Solution, med vokaler. Låter awesome. Dere har selvfølgelig lov til å synes noe annet. Kjør på med kommentarer!

EDIT: Hvis det skulle være noe tvil, så er det ikke jeg som synger. Det er David Crocker!

Utstyr:

Ibanez RG 450

Guitar Rig 5

Reaper

Masse gratis-synths

EZdrummer Metalheads

http://soundcloud.com/buflod/second-solution-with-vocals


Enjoy!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes dette var utrolig bra, og godt innenfor ting jeg liker å høre på også. Dyktig vokalist, også!

Takk for det, Castor! Ja, jeg digger vokalisten. Passer perfekt til denne musikken!

Sykt bra, når kommer vokal på resten:)

Takk for det! Det tar nok litt tid. Vi begynte å planlegge, ta opp vokaler og skrive tekster for nøyaktig en måned siden. Så det kommer til å ta en måned til å få noe mer. Vi får se!

Link to comment
Share on other sites

Hvis talent er smittsomt kan du komme å nyse på meg når som helst!

Jeg har tidligere kommentert på mye av det du har lagt ut, og jeg står fast ved mine utsagn: Du eier!

Vokalstilen passet jo som hånd i handske, og jeg liker det!

BTW, du må kjøre vokal på The Russian Sleep Experiment ASAP! Bare instrumentalen ligger i spillelista mi på YT!

Link to comment
Share on other sites

Hvis talent er smittsomt kan du komme å nyse på meg når som helst!

Jeg har tidligere kommentert på mye av det du har lagt ut, og jeg står fast ved mine utsagn: Du eier!

Vokalstilen passet jo som hånd i handske, og jeg liker det!

BTW, du må kjøre vokal på The Russian Sleep Experiment ASAP! Bare instrumentalen ligger i spillelista mi på YT!

Jeg sendte David teksta til TRSE i dag. Så det blir nok ikke altfor lenge til ;);););)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sykt fett.

Teknikk - 10 Ville hatt litt mere vibrato på solo gitaren der den spiller lange noter. Syntes det stod litt stille der.

gitarlyder - 10 Veldig bra. Hadde vært enda bedre med noen andre klanger. Kommer dit.

Synther - 7 hører ikke synthene så mye syntes jeg. Blandes veldig fint inn i sangen. Hadde likt noe nyere synther som sto i henhold til sjangeren du lager musikk i, men som høres ny ut og orginal ut.

Det er jo ikke så lett xD men det ville hjulpet. Reverbet er jo også noe som farger den synthen i feil rettning også.

reverb - 8 Syntes du skal ta steget videre med reverb og lage en helt annen atmosfære på en annen sang.

Reverbet er jo fra før veldig bra, men du kan hvis du vil. Det er det ingen tvil om.

Vokal - 8 Jeg er ingen fan av den typen vokal egentlig. Jeg er sinnsykt kresen på vokal. Hvis vokalisten søker nye inspirasjoner så kan jeg like det om 10 år når vokalen hans er på sitt beste.

Høres ikke kjempe gammel ut?

Han er veldig flink, men jeg har hørt den stemmen 1000 ganger før.

Trommer - 8 Flott programmert. Trommer er trommer når det er samples vi bruker.

Komposisjon - 10 Konge sang. Jeg våger deg å utvidde horisonten mot nye akkorder. Der har DU Erlend som gitarist utrolig mye og hente siden du er så flink fra før.

Produksjon - 7.5 xD Det høres jo helt topp ut, men reverb og synther trekker ned. Jeg missliker sterkt en del gamle\retro synther.

Jeg prøver selv hardt og styre unna dem. Det er ganske spesifikt hva jeg ikke liker og ikke, men mange gamle synther gjør sanger kipere en bedre.

Spesielt i den sjangern du spiller i så hører jeg samme synther om og om igjen. Syntes heller sangene kunne spart seg for dem.

Enkleste er og tweeke de gamle synthene til dem ikke minner om noe annet, en å lage noen nye fra skrætsh!

Samme med reverbet. Det gjør at veldig mange sanger fra denne sjangeren høres ''like'' ut. Når man f.eks ikke skal kritisere musikk, men bare høre på det.

Da hopper jeg veldig fort over til noe annet.

Jeg tror utifra hva jeg har hørt av deg at du kan klare og lage noe veldig nytt. En ny sjanger om du vil, men da må du droppe synthene, chorus hvis du bruker det ( bruk chorusen bare til og mixe ned ting. Ikke så man hører det. syntes jeg) og reverb.

Syntes reverbet ødelegger for gitarene og hele lydbildet. Selv om selve bruken av det er veldig bra. Jeg er ikke i øyeblikket helt sikker hva jeg skal foreslå av reverb, men jeg sikter faktisk til moderne pop produksjoner.

Der alt føles nært ut, men fortsatt ''episk'' til de grader. Det er bare et eksempel på reverb og sikter ikke til pop musikk på noen annen måte.

Reverbet kan gjøre at produksjonen høres orginal og ny ut. Så man får følelsen av at man ikke har hørt det før. Syntes dessverre ikke det her.

Snu skipet rundt og mot fremtiden, ikke 1990!!! Vokalisten kan sikkert klare og gjøre seg mer orginal selv. Selv om det strengt tatt bare er åra som kan hjelpe.

Her kommer nye akkorder inn i bildet også. Egentlig er det bra nok som det er, men ville helst hørt noen andre toner.

det høres kansje ut som om det jeg sier går stikk imot sjangeren din, men du kan lett bevare den selv om du forandrer på ting.

Håper du ikke slenger det jeg sier ned i dass. Du har lagt ut så mye her nå, så da var det på tide med litt mere kritikk.

Jeg ville betalt for neste sangen din hvis du hadde forandret på ting, gjort det mere moderne og bevart det som gjør sjangeren unik.

Sangene dine kan høres mere orginale ut. Bare ved hjelp av noen små trinn.

Det tror jeg du ville satt pris på også. For dette minner meg for øyeblikket om mange andre band.

Konklusjon - Jævla bra jobba

Link to comment
Share on other sites

Takk for knallkommentar. Jeg har tenkt å sove litt nå, så kommer med kontrakommentar litt senere, men skriver litt nå.

Teknikk: har tidligere fått kommentarer på at jeg har hatt for heftig vibratoer på rolige partier, så jeg tror det går opp mot smak og behag. Når det er sagt er det en stund siden jeg lagde denne låta, så har på mange måter blitt bedre teknisk siden jeg spilte inn denne.

Synth: Synthen er bare en samling av forskjellige gratis-synther. Får jeg en keyboardist noen gang, så kommer det til å låte mye bedre etterhvert, men det får duge nå.

Reverb: Jeg skjønner ikke helt om du mener at jeg skal ha mer eller mindre...

Vokal: Denne mannen er 44 år. Jeg synes han er awesome og passer musikken min perfekt. Jeg skjønner at du har "hørt det før", men sånn er det jo ofte i denne type prog.

Trommer: takk for det! Har lært litt av hvert på trommefronten med åra.

Komposisjon: Takk! Akkorder vet jeg at jeg er dårlig på. Denne låta følger jo konseptet fra andre låter, og det blir mange ting som er basert på det samme. Kan bli ensformig i lengden, men jeg forestiller meg at det funker.

Produksjon: vet jeg selv at jeg er dårlig på. Jeg vet ikke hvordan man bruker kompressorer og multi-band dynamics, så jeg får ikke skikkelig pump i miksen.

Angående lydbildet var målet å ligge mot 90-tallet. Ideal-lyd for meg er Images And Words, så det er ikke rart du har hørt det før.

Takk for herlig kommentar uansett. I frykt for at jeg virker ignorant og motvillig så tar jeg til meg det du sier, og er enig i mye av det. Det kommer ting i fremtiden med bedre miksing og mer original komposisjon!

Link to comment
Share on other sites

Fin gitartone i intro. Trommemaskinen låter litt standard, og det låter litt for mye Dream Theater av både riffinga og tromminga. Vokallinjene er også litt av samme ulla, men fin stemme. Skulle ønske at det var spilt inn med en bedre mikrofon. Dynamisk? Akkurat nå låter det litt tynt og en god stormembran vil gi fylde og topp på en måte en dynamisk ikke kan. Til tross for at vokalisten har en sakte vibrasjon jeg sjelden liker så kler denne stemmen hans og låten godt.

Gitarsoloen har god tone, og jeg digger når du slår inn med doble bends, doblinga av gitar sammen med klang og vibbing gir en veldig god effekt.


Bassgitaren har litt for mye subbass i forhold til resten av miksen. At du digger Images & Words er ikke vanskelig å høre. Til å være en som erklærer seg selv såpass grønn på feltet som du gjør, så er dette utrolig godt gjort og veldig lovende for fremtiden.

Lærermodus

Vokaler=a,e,i,o,u,æ og å. For å benevne flertall av vokal som i synging bruker man spor eller dobling. En vokalstemme, flere vokalstemmer osv.

/Lærermodus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.