Web Analytics
Jump to content

BlueGrot

Medlem
 • Posts

  926
 • Joined

 • Last visited

About BlueGrot

Recent Profile Visitors

4,033 profile views

BlueGrot's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

54

Reputation

 1. En SM7b har ikke en trafo, og må derfor gaines mye mer enn en vanlig mikk. Alle mikker må gaines, uavhengig av om det skal brukes på en kilde med høyt lydnivå eller lavt. Den brukes mye til radio fordi den har lav overhøring, relativt jevn frekvensgang og koster forsvinnende lite sammenlignet med konkurransen(stormembrankondiser).
 2. Klar flytende plast. Du får ikke reparert noe særlig men hindrer at lakkskaden utvider seg. http://www.eplastics.com/resin
 3. Du trenger ikke installere sample library på ny. Skal gå an å huke av for kun plugin-filene når du installerer. Når du da starter Superior Drummer for første gang vil den be deg om å peke deg i retning av hvor samplene er installert.
 4. Det er ikke noen fastsatt tidsramme på når noe smelter. Det smelter når temperaturen er tilstrekkelig høy. Loddetinn smelter rundt 180 grader og for å unngå dette må varmeavledningen være såpass at temperaturen ikke når så høyt. Det er ikke slik at 8 timer på 150 grader vil kunne smelte loddetinnet.
 5. Sjekk at plugin-fila ligger i program files(x86)\Steinberg\Cubase\VSTPlugins. Ville installert Superior på ny og sjekket at plugins er i rett bit og mappe.
 6. Du må få opp panelet over VST-instrumenter(F10? F11?) og velge at alle utgangene til instrumentet skal aktiveres. Da dukker det opp ekstra utganger i instrumentet i edit-vinduet. Du må deretter i kontrollpanelet på Superior Drummer sende skarpmikken til en annen utgang enn 1-2. Send til 3-4 og legg på effektene du vil ha på.
 7. Blir helt satt ut over at folk bruker tynnere enn 1mm. Har dere A/B-testa lyden? Selv har jeg gått over til disse i nyere tid og det var et godt gjenhør.
 8. Black Arts Black Forest distortion, Zvex Mastotron i egenmalt boks (ikke avbildet), mooer overdrive, aenima spinnvill fx loop/fuzz, Wampler Tumnus(Klon-klone), A/B-switch til breathcontroller-modul, el capistan og hall of fame. Fint dette.
 9. Det er vel ikke verre enn å fyre opp spektrumsanalyse/faseanalyse/osv og se hva som skjer med signalet.
 10. Lær deg også språket til lydteknikeren. Nytter lite å komme med "mja jo luftig og flytende" når disse adjektivene er vilt forskjellige for folk. Selv har jeg jobbet som lydtekniker live siden 2004, og har helst lyst til å trampe i stykker enhver klangpedal vokalister kommer med.
 11. Herper gain before feedback, intonasjon og timing til vokalisten samt lydbildet ut å ha reverb i monitor.
 12. Headstocket hadde kanskje dratt god nytte av en liten polering e.l, men dette var en tøff gitar med karakter.
 13. Hæ, nei. Bruk gjerne like mye på PC som høyttalere.
 14. Det man bør bære i mente er jo at strengene legger et spenn på 50 kilo på hals, hode og stol. Det skal være god strukturell stødighet for å bære dette.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.