Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

BlueGrot

Medlem
 • Innholdsteller

  926
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

54 Excellent

Om BlueGrot

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 987 profilvisninger
 1. En SM7b har ikke en trafo, og må derfor gaines mye mer enn en vanlig mikk. Alle mikker må gaines, uavhengig av om det skal brukes på en kilde med høyt lydnivå eller lavt. Den brukes mye til radio fordi den har lav overhøring, relativt jevn frekvensgang og koster forsvinnende lite sammenlignet med konkurransen(stormembrankondiser).
 2. Black Arts Black Forest distortion, Zvex Mastotron i egenmalt boks (ikke avbildet), mooer overdrive, aenima spinnvill fx loop/fuzz, Wampler Tumnus(Klon-klone), A/B-switch til breathcontroller-modul, el capistan og hall of fame. Fint dette.
 3. Glittertind på garage på fredag. Noen som er med?
 4. Det der er jo, med få unntak, en anti-lineup.
 5. Hvis noen sier "dette MÅ du bare høre" så sitter jeg helt stille og stirrer rett frem i håp om at de kanskje tror jeg er katatonisk, og dropper temaet. Eventuelt at jeg på fantastisk vis har utviklet evne til kamuflasje og går i ett med omgivelsene.
 6. Solgte en mikk, var litt treig selv men handelen gikk smertefritt.
 7. Bare enkel-hurtigtastsystemet til Pro Tools burde være grunn nok til å bytte over.
 8. Det som er genialt med pro tools er at man kan trekke egne logiske beslutninger til hvordan en oppnår noe, istedet for å måtte sjekke manualen hele tida.
 9. Vi snakker faktisk bransjestandard her. Vil anbefale deg å få så mye erfaring som mulig med pro tools.
 10. SM57 er obligatorisk! Latency vil si at PODen er treig som lydkort rett og slett. Nødløsning, og tilogmed da funker det dårlig. Jeg er for tiden bortskjemt med Pro Tools TDM og Genelec-monitorer, både store og nærfelts.
 11. Jeg vil ikke anbefale å bruke Pod XT som eksternt lydkort, med en gang en skal prøve å få en return ut fra pcen igjen via den snakker vi drøy latency.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.