Web Analytics
Jump to content

Nameless

Medlem
 • Posts

  680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Nameless last won the day on February 7 2014

Nameless had the most liked content!

About Nameless

 • Birthday 02/08/1988

Profile Information

 • Gender
  Mann

Nameless's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

84

Reputation

 1. Mye diskusjon rundt relic og worn gitarer. Sjela ligger mer i om hvorvidt gitaren føles ut som "the one" for deg eller ikke. Synes jeg hvertfall. Selv om jeg spiller på en worn gitar som ser ut til å ha hatt et langt og tøft liv, trenger den ikke gi meg følelsen av å ha "sjel".
 2. "Vi må ha litt mer faenskap i det programmet her" Årets idoldommere er kanskje de beste til nå.
 3. Driver å planlegger en uforglemmelig helg med en kompisflokk. Devin/Shining/Periphery den 19, og Steel Panther 21 . Det tror jeg blir rimelig legendarisk! :]
 4. Synes da dette var svært lekkert. Mulig jeg har en liten forkjærlighet for stemningsfull kassegitar.
 5. Jaggu fikk jeg fikset det gitt. Takk for hjelpa!
 6. Heisann! "Vis nytt innhold"-knappen fungerer ikke for meg lenger. Er det noe jeg har gått glipp av, eller er det en feil som har oppstått? Jeg får følgende beskjed: "Beklager, kunne ikke finne nytt innhold" Takker for hjelpings!
 7. Det er fordi, når du slår deg løs og improviserer naturlig, bruker du teknikker og ting du kan godt. Når du må tenke/konsentrere deg og spille med "hodet" blir det litt mindre flyt ofte litt mer unaturlig fordi den teorien eller teknikken du benytter deg av ikke er godt nok innøvd. Den beste bruken av teori og teknikker er vel når man har brukt såppas mye tid på å øve det inn at du slipper å tenke over det. Da blir det plassert i den verktøyskassa som føles naturlig for deg når du improviserer. Det er bare å fortsette å jamme til låter og prøve deg frem og gjøre egne ting. Det gjør godt for øret ditt og det er godt musikalsk trening. Hvis du fortsetter med å prøve å spille riktige toner og sånt også og går utenfor komfortable soner, så vil dette med tid sitte mye bedre og komme naturlig for deg. Dessuten vil du få mye igjen for det etterhvert i all improvisasjon. Tror jeg hvertfall. Er ikke så vant til å gi tips og sånt som det her, så det er litt klønete skrevet. Men håper du skjønner hva jeg mener.
 8. Du spiller tydelige og fine toner. Det er fint, for det viser at du er opptatt av å spille rent. Hvis du vil utforske forskjellige ting det er lurt å kunne så er http://www.justinguitar.com/ en fantastisk side. Der kan du få forklart enkel gitar teori og få masse tips på hva du kan gjøre videre.
 9. Alltid likt konseptet noen gjør ved å transcribe dur-låter til moll. Men denne låter jævlig fint.
 10. Har Suhr Riot sjøl. Den låter kanon bra!
 11. Meh, den eneste interessante der nå er Ron "Bumblefoot" Thal! Knall gitarist og virker som en artig type.
 12. Det er jo ikke sånn at han skal prøve å få den ødelagt. Er vel kjekt å ha en gitar som er god å spille på, samtidig som du ikke er så forferdelig redd for at den får en trøkk eller tre. Har en sånn selv, tror den synger sitt siste vers da brua har sprukket litt og ting er ikke helt på stell. Men den slenges bak i bilen hver gang vi drar på tur. Jeg kjøpte dog ikke denne for det bruket. Men det ble sånn etterhvert som gitarn ble sliten
 13. Litt teit å stjele trådstarters fokus, men hvordan er axe standard/ultra kontra kemper? Tenker på at prisen ikke er værre enn noen tusenlapper i forskjell. Da selvsagt brukt axe kontra ny kemper.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.