Web Analytics
Jump to content

hvem har/hadde gitarnorge's dyreste/mest ekslusive øks?


Straymond
 Share

Recommended Posts

sånt er alltid artig (syns nå jeg), og man trenger selvsagt ikke svare om man ikke vil.

om det er mer komfortabelt, så må man gjerne heller si hva en slik gitar koster ny/evt går for fremfor hva man ga for den.

jeg frykter vi vil se en del fender/gibson custom shops/relics her...

personlig hadde jeg en gang en Ibanez J-custom 8527 og en ibanez 2027 som jeg angrer vettet av meg på at jeg kvitta meg med...

kjør!

Link to comment
Share on other sites

Tror kanskje Gunnar På Moe har den flotteste samlinga utstyr her inne selv om jeg ikke har sett den. Men hva ei øks koster er vel uvesentlig bare den passer gitaristen. Har flere billig gitarer selv som jeg bruker daglig rett og slett for at det er bra instrumenter. Har åsså dyrere gitarer men da kun for at de passet meg veldig bra. Har prøvd mange dyre gitarer som jeg aldri kunne tenkt med selv. Pris er ikke alt.

Link to comment
Share on other sites

Min første elgitar var en 100% original Am Standard Strat fra 69 arvet av min far... dette er det nærmeste jeg har kommet å eie en "eksklusiv" gitar. denne ville garantert ha vært verdt noen kroner i dag. Den ble desverre med meg i et pønk band da jeg var 16 ,og behandlet deretter tror den endte sine dager på et bål på en skaufest en gang( ikke spør meg hvorfor). Den var uansett herpa til det ugjenkjennelige på dette tidspunktet....hmmm må si jeg angrer litt den dag i dag,

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har ingen sykt dyre gitarer, men en nedi gata har en hvit strat fra jimi-tida i mint kondisj vakumpakket med silicagel på loftet. Jeg har spilt på den, dog for 12år siden... Har kjøpte den da han var ung, men fant ut at han var en les paul-kar og siden ble den liggende i esken. I ettertid har han tatt nevne mål for å sikre pensjonen sin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.