Web Analytics
Jump to content

Wossname 04.03.2012 - pedalbrett (og etterhvert m.m)


wossname
 Share

Recommended Posts

Siste inkarnasjon av mitt pedalbrett :-) Signalflyt fra høyre!

*** Joyo Dyna compressor ***

Veldig diskret kompressor. Blir å utgå for "oppgradering" til en Joe Meek FloorQ - ikke fordi Joyo'n ikke er bra, men jeg har fått en usedvanlig god deal på en FloorQ med ødelagt av/på-knapp :-)

*** Behringer US600 Pitch-Shifter ***

Gjør jobben greit. Brukes avogtil for å legge på en kvint på "clean"signalet hentet fra OC-3'n - Output fra US600 går deretter i Ultimate Drive, mens oktave-signalet fra OC-3 går i bassforsterkeren.

Da får jeg altså "elbass" & "rockegrep" bare med å ta en enkelt tone på gitaren.

Låter omtrent slik: http://snd.sc/obim7U

*** Joyo Ultimate Drive ***

Fulltone OCD-klone. Dette er nok favoritt-stompen min for tia! Utrolig rik, tung vreng!

*** Boss Bassman '59 ****

God blueslyd! Byttet denne til meg for en "noname" kompressor jeg ikke likte (som jeg hadde kjøpt for 195,- :-)

*** Vox Satchurator ***

En i min mening litt undervurdert sak - fantastisk sustain. Kan bli litt skarp i lyden, men enkelt å fikse med litt leking med volume/tone på gitaren (og evt. forsterkeren)

Tenker få den modda hos Pedalmods.com, for å gjør den mer anvendelig.

*** T-Rex Alberta ***

Min nest-siste anskaffelse. Kjenner ikke denne så godt ennå, men den slipper igjennom en del clean-lyd i vreng, slik at attack ikke lider så mye. Opprinnelig tanke var å kjøpe en Voodoo Lab Sparkle Drive, men jeg endte opp med denne. Får se etterhvert om den får bli :-)

*** Joyo Vintage Overdrive ***

En (i min mening) perfekt klone av TS-808. Brukes lite, siden både Alberta'n og Satchurator'n har lignende lyd.

*** Boss OC-3 ***

Brukes utelukkende i "Poly" modus, satt opp slik at den gir bass opp til lav D. Så plukker jeg bass med tommel, og har fingerspill på de tre nederste strengene. Morsomt :-)

*** TC Nova Repeater ***

Min aller nyeste investering. Ser ut til kanskje å ha vært litt overilt - siden jeg har en TC M350 i "racket" (ute av bildet) er det litt overkill med denne... Får se om den får bli. Kjekkest med denne er at den kan kjøre to uavhengige, temposynkroniserte delay-lines. Tenk: TOTO! (...og uendelig mange andre leadlines fra 80tallet :-)

Den har også "Mod", for enkel Vib eller Chorus på ekko.

*** Zoom G3 ***

Denne har vel 80 effekter ellerså - om det er noe sært jeg vil ha, så har denne det!

Denne tar liten plass; jeg solgte alle mine Line6 pedaler for å finansiere denne. MYE bedre plass her nå! :-)

Ute av bildet:

*** TC M350 echo/chorus/flanger + klang

Toppkvalitet dette, kan ikke si annet.

Brukes mest når jeg kjører stereo-oppsett (Laney Cub Head+2x12 i ene siden, ZT Lunchbox + cab i andre siden)

*** Behringer SX3040 Exciter ***

En juvel! Har nesten ikke lyst å fortelle at jeg har en slik - lyst å holde den hemmelig slik at ikke ALLE får seg en exciter :-/

Denne saken er bare helt uvirkelig bra for de 500 kronene den koster. Hvis du er fornøyd med lyden, men vil "ha den BEDRE", så er dette saken.

Opprinnelig plan var en BBE Sonic Stomp, men disse fungerer bedre i effektloopen, og stereo er jo stereo...! :-)

...+ en par andre bokser som ikke er rigget opp for tiden:

*** Behringer Space-C - dritfet chorus, men jeg har simpelten ikke plass! Låter skummelt nært Roland Dimension D, slik jeg husker den fra 80tallet.

*** TC XII "Programmable" Phaser - vintage 80talls-sak. Må repareres litt :-/

Ja, det var vel alt for nå da?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.